Nations League to 09.06. klo 21:45

Ruotsi - Serbia

Norja on karkaamassa! Tasuri ei maistu Serbialle sen paremmin kuin Ruotsillekaan

Sekä Ruotsi että Serbia ovat taipuneet Norjan käsittelyssä, mutta napsineet voiton Sloveniaa vastaan, joten keskinäisessä matsissa on mukavasti panosta. Lähtökohdat ovat siitä mielenkiintoiset, että tässä matsissa tuskin tasapeli maistuu kummallekaan joukkueelle – eroja olisi saatava aikaan, jotta kolmen paunan johdon repäisseet norjalaiset olisivat saavutettavissa.

Serbia-leirissä Alexandar Mitrovic nauttii suurta vastuuta hyökkäyspäässä, kun Dusan Vlahovic on poissa kehistä. Lisäksi yläkerrasta löytyy takavuosina esimerkiksi Ajaxissa varsin komeita maaleja paukutellut Dusan Tadic. Toki myös Mitrovicin maalivainu tunnetaan ja miehen viimeistelytaitoja on ihasteltu Englannissa niin Mestaruussarjassa kuin Valioliigassakin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ruotsillakaan ei Zlatan Ibrahimovicia sentään ole mukana, mutta nuoriso-osastolla riittää potentiaalia Aleksander Isak on varsin tulivoimainen pakkaus ja väläytyksiä miehen osaamisesta ja monipuolisuudesta on saatu Real Sociedadissa jo parilla kaudella. Lisäksi avauksessa pelannee Manchester Unitedia edustava Anthony Elanga. Tehopotentiaalia on siis myös isännillä kosolti. Serbia voitti omassa kotiottelussaan Slovenian 4–1- ja Ruotsi vieraissa puolestaan 0–2-lukemin.

Tilanne on siis sellainen, että Norja johtaa lohkoa ja sillä on oma ottelunsa selvästi heikkoimaksi tähän saakka jäänyttä Sloveniaa vastaan. Erling Hålandin tähdittämä miehistö on päässyt jo kolmella pisteellä karkuun niin Ruotsilta kuin Serbialtakin, joten kumpaakaan tuskin kiinnostaa tasatulos ihan liikaa. Toki kaksinkertaista alkulohkoa on vielä toinen puolikas tämän matsin jälkeen jäljellä, mutta Norjan etumatkan kasvaminen tietäisi jättimäisiä haasteita molemmille joukkueille. Melko avonaista matsia odotellaan, koska molemmat hakevat voittoa. Runsasmaalisuutta kelpaa napauttaa kupongille. Kohteeksi valitaan, että osumia tulee vähintään kolme (yli 2,5).

10 euroa pelirahaa