ti 21.05. klo 21:20

Ruotsi - Slovakia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lohkovaihe paketoidaan tiistaina – onko Ruotsille luvassa ensimmäinen ohipeli juuri ennen kovimpia koitoksia?

Jääkiekon MM-kisojen alkulohkot paketoidaan tiistaina kuuden ottelun voimin ja mukana on vielä useampikin panoksellinen ottelu. Lohko B:tä dominoinut Ruotsi kohtaa Slovakian, jolla loppusijoitus on yhä todennäköisesti ratkaistavana. Kirjoitushetkellä Ruotsilla on juuri alkanut ottelu Ranskaa vastaan, jonka voitolla Ruotsi varmistaisi lohkon kärkipaikan. Suurella todennäköisyydellä Ranska kaatuu, joten tässä matsissa Ruotsilla ei olisi enää varsinaista panosta sijoitusten suhteen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ruotsi on ollut suorastaan dominoiva läpi alkulohkon kaataen USA:n heti ensimmäisessä ottelussa ja myös sen jälkeen voittoja on sadellut näytöstyyliin. Ennen Ranska-ottelua Ruotsin maaliero on hulppea 26-7 ja vaikka mitään erityisen kovia joukkueita ei ole ollut vastassa, kaatui esimerkiksi lohkon kolmatta sijaa pitävä Saksa lukemin 6-1. Ruotsilta osattiin odottaa vahvaa suorittamista lohkovaiheessa, mutta joukkueen todellinen taso mitataan vasta jatkopeleissä.

Some teams made MOVES on day 10!
#MensWorlds

Avausottelussa Saksaa vastaan tulleen 4-6 tappion jälkeen Slovakia on parantanut runsaasti, mutta viimeisimmässä ottelussa Latviaa vastaan tullut tappio voittolaukauksilla laittoi jatkopaikan vielä tiukille. Latvia on kolme pistettä Slovakiaa perässä, mutta Slovakian onneksi Latvian viimeinen vastus on kivenkova USA. Kyseinen ottelu pelataan ennen tätä matsia, joten jatkopaikka voi Slovakialle varmistua jo ennen illan matsia, mutta loppusijoitus voi olla vielä panoksena mikäli USA sekä Saksa eivät molemmat voita omia otteluitaan varsinaisella peliajalla.

An absolute BATTLE between Slovakia and Latvia 👊 Rewatch the biggest moments from this hard-fought Latvia win. #MensWorlds @lhf_lv @hockeyslovakia

Helppo vastus Ruotsi ei missään nimessä tule olemaan vaikka se panoksettomasti pelaisi, mutta aivan 100% esitystä on vaikea odottaa ja esimerkiksi pientenkin loukkaantumishuolien kanssa halutaan varmasti olla varuillaan. Myös Slovakian lopullinen motivaatio selviää vasta ottelun alla, mutta XLBetin tarjoamalla 3,60 kertoimella pieni kokeilu yllätysvoitolle on paikallaan. On hyvä muistaa että vaikka tasoero on selvä, ei Slovakia kuitenkaan mikään huono jengi ole – sen se näytti esimerkiksi USA:ta vastaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Slovakia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.