su 11.02. klo 17:00

Ruotsi - Suomi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EHT-turnaus tulee päätökseen – Leijonilla on vahva turnaus alla, mutta onko Ruotsi jälleen kerran vahvempi?

Ruotsin EHT-turnaus laitetaan pakettiin sunnuntaina ja mikäpä olisi parempi tapa päättää viikonloppu kuin Ruotsin ja Suomen välinen kohtaaminen. Aikaisemmissa EHT-otteluissa Ruotsi on kaatanut Suomen molemmilla kerroilla varsinaisen peliajan puitteissa. Kolmas voitto ei olisi yllätys, sillä Ruotsi lähtee matsiin kiistatta selvänä suosikkina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ruotsi lähti turnaukseen vahvalla rosterilla ja se on näkynyt myös tulostaululla. Avausottelussa hitaan alun jälkeen Tshekki kaatui lopulta vaivattomasti ja lauantaina Sveitsiä vastaan taululle jäi komeat lukemat 5-2. Ruotsin materiaali on kiistatta kovin, sillä esimerkiksi alakerrasta löytyy runsaasti NHL-kokemusta omaava Patrik Nemeth, SHL:n kärkiseuran Växjön puolustajat Joel Persson ja Gabriel Carlsson sekä Frölundan Henrik Tömmernes. Hyökkäys ei myöskään kalpene ja maalilta löytyy Ottawa Senatorsista tuttu Magnus Högberg.

Sports on Max 🇫🇮

@sportsonmaxfi
Arttu Hyry lyö karat sisään ja Leijonat johtoon!

#Leijonat #EHTfi


Suomi avasi turnauksen voitolla Sveitsiä vastaan ja hyvä meno jatkui myös Tshekkiä vastaan. Molemmista otteluista Suomi nappasi pisteet lukemin 4-2. Toiseen otteluun Suomi sai paremman alun, kun nelosketjun Arttu Hyry iski avausosuman heti ottelun alkuun. Toistaiseksi tulosvastuu on jakautunut hieman yllättävästi, sillä Hyry sekä ketjukaverit Eemil Erholtz ja Juha Jääskä ovat kaikki keränneet kolme pistettä. Tshekkiä vastaan torjuntavastuun hoiti Lassi Lehtinen, joten viimeinen matsi lienee taas Emil Larmin vastuulla.

Uhmapelaajat on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa voitollisesti Suomen kyydissä, mutta viimeiseen matsiin on käännettävä takkia ja lapulle napataan Ruotsin suoraa voittoa(1×2). Ruotsilla on turnauksen paras rosteri ja siltä se on myös näyttänyt kaukalossa. Suomella on pari tuntia enemmän lepoaikaa, mutta Ruotsin kotietu painaa vaakakupissa vahvemmin. Ei myöskään kannata aikailla, sillä kertoimet on jo laskemaan päin.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ruotsille(1×2), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Ruotsi” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.