SalibandyMM la 12.11. klo 15:00

Ruotsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt ei säästellä! Suomi kaataa Ruotsin ja etenee MM-finaaliin!

Ruotsi käveli Uhmapelaajien tipsin mukaisesti puolivälierässä Norjan yli lukemin 18-2 ja jatkaa mitalipeleihin selvänä ennakkosuosikkina. Välierissä tilanne ei juuri voisi olla maukkaampi, sillä lauantain päiväpelissä vastaan asettuu Suomi.

Sini-valkoisten turnaus on ollut tähän asti todella kaksijakoinen, joskin kysymysmerkkejä oli ilmoilla jo kisajoukkuetta valittaessa. Joonas Pylsyn kisat jäivät yhden alkulämmittelyn mittaiseksi ja Mikko Leikkasen pelikunto on ennen huomista iso arvoitus. Lisäksi tolppien välissä ykköskassariksi kaavailtu Lassi Toriseva on saanut luovuttaa paikkansa nuorelle Oskari Fäldenille. Puolivälierässä alkemisti Nykyn suojatit kuitenkin olivat jo selvästi paremmin pelipäällä ja Saksa kaatui ehjän esityksen jälkeen 11-2. Peter Kotilaisen saapuminen pelaavaan kokoonpanoon oli iso piristysruiske ja Justus Kainulainen on helposti turnauksen vaarallisimpia yksilöitä.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Viime vuoden MM-finaalissa Ruotsi onnistui tarjoilemaan Suomelle shokki-hoitoa fyysisyydellään ja länsinaapurin kolmosvitja tulee Jesper Sankellin ja Kevin Haglundin johdolla jälleen iskemään turnauksessa varsin heikostikkin esiintyneeseen suomipakistoon. Tehot lepäävät pitkälti Alexander Galante Carlströmin sekä Kim Nilssonin harteilla, joista etenkin ensinmainitun tuloskunto on ollut turnauksessa hirmuinen.

Salibandy.fi

@Salibandyfi
-Voi olla, että huomennakin räpsähtää,

enteilee Peter Kotilainen Ruotsi-välierää. Suomen MM-matka jatkuu heti huomenna klo 15:00 välieräottelussa Ruotsia vastaan.

Kaikki kisoista ➡️ bit.ly/3G7cEZH

#salibandy #suomi #wfc2022


Vuosi takaperin Suomi oli kertoimissa selkeä suosikki mutta näissä kisoissa desimaalit ovat heittäneet tuplavoltin toiseen suuntaan. Ruotsi on välierässä selvähkö suosikki muttei tasoero aivan kertoimien mukainen ole. Yksittäisessä ottelussa sattumallakin on jo iso vaikutus eikä olisi ensimmäinen kerta kun sini-keltainen painekattila leviäisi MM-näyttämöllä käsiin. Value on ehdottomasti Suomen puolella ja panokset isketään sini-valkoisten juhlien puolesta pienellä tasapeli varmistuksella.