SalibandyMM su 05.12. klo 17:30

Ruotsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomen naiset säbäfinaalissa!

Suomen naiset järjestivät sunnuntaiksi kovan arvokisafinaalin, kun kaatoivat lauantai-illan välierässä Tshekin. Sunnuntaina onkin järkyttävän kova ja vaativa kapina turnauksen suvereenia ennakkosuosikkia Ruotsia vastaan. Ruotsi on oikeutetusti finaalissa jättisuosikki – joukkue on edennyt finaaliin aivan haukotellen. Norjasta ja Sveitsistä ei ollut pudotuspeleissä minkäänlaista vastusta.

Suomen välierä Tshekkiä vastaan oli odotetun tiukka. Suomen syömähampaat olivat Kaupin sisarukset Oona ja Veera, jotka pyssyttivät kaksi maalia naiseen. Ottelu sujui pitkään Tshekin komennossa, ja Suomelta vaadittiin malttia ottelun kääntämiseen. Hyvää pelissä oli kärsivällisyys, parannettavaa puolestaan jäi kaksinkamppailuissa sekä oman pään puolustamisessa ottelun alkuvaiheessa. Mutta olihan tuo voittomaali siisti!

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Salibandy.fi

@Salibandyfi
Tämä maali vei lopulta Suomen 𝙈𝙈-𝙛𝙞𝙣𝙖𝙖𝙡𝙞𝙞𝙣! 🇫🇮

@veerakauppi tarjoilee - ja nyt vuorostaan @oonakauppi nakuttaa pommin maalin kattoon!

Kaunista ja tehokasta!

🎥: IFF #salibandy #floorball #wfc2021 #wfcuppsala2021 #innebandy

Iltaottelun voitosta saatiin varmasti fiilistä, mutta pelkkä fiilis ei riitä kivikovaa Ruotsia vastaan. Sinikeltaiset kilpasiskot nimittäin tulevat varmasti kovaa heti ottelun alusta, ja pyrkivät ratkaisemaan ottelun hyvissä ajoin. Alkusarjassa Ruotsi oli Suomea vastaan kaikessa parempi, mutta Lasse Kurronen suojatteineen ei näyttänyt ottelussa kaikkia valttejaan.

Viime yönä Kurronen ja muu valmennustiimi ovat valvoneet fläppitaulujen äärellä. Heidän opeillaan joukkue yrittää tilkitä alakerran kunnolla, ja Kauppien ketju on pääasiallisessa tulosvastuussa. Suomen mahdollisuus piilee siinä, että ruotsalaiset eivät jostain syystä olisikaan henkisesti valmiita helppojen otteluiden jälkeen. Toinen oljenkorsi on, että kotikisojen paine kävisi liian kovaksi. Joka tapauksessa Suomen pelin pitää onnistua täydellisesti, jotta mestaruuskannua päästäisiin nostamaan.

Salibandy.fi

@Salibandyfi
"𝗔𝗻𝘀𝗮 𝗼𝗻 𝘃𝗶𝗿𝗶𝘁𝗲𝘁𝘁𝘆" 😏✨🏆

Huomenna pelataan MM-finaalissa! Maukas Suomi-Ruotsi finaali klo 17:30, YLE TV2. 🇸🇪🇫🇮

#salibandy #innebandy #wfcuppsala

Vetopuolella tuppaa maistumaan underi. Suomen budjetoitu maalimäärä ei ole suurensuuri, ja tällä kertaa Ruotsikaan ei aivan niin helpolla tule pääsemään, sillä kentälle jää varmasti kaikki. Ei olisi mikään järkytys, jos maalimäärä jäisi maksimissaan kymmeneen. Veto otetaan Mr Greeniltä, josta saa kivan sisartilin Unille – paas aukaisten vetosalkkuusi uusi tili! Pääset sieltä käsin mukaan myös Uhmakimpan Colossuksiin!