EHT su 01.05. klo 13:00

Ruotsi - Suomi

Leijonien voitolle saadaan erinomainen kerroin! Toipuuko Tre Kronor järkyttävästä nöyryytyksestä?

Ruotsi sai lauantaina kunnon selkäsaunan turnausisäntää Tšekkiä vastaan, eikä tuo esitys mennyt nappiin millään osa-alueella. Tähän saakka turnauksessa nähtyjen esitysten perusteella on yllätys, että Leijonille on pelattava kerroin tarjolla tulevaan kamppailuun. Todennäköisesti Tre Kronorin maalilla pelanneelle entiselle NHL-vahdille ei ainakaan vielä tarjoilla uutta mahdollisuutta.

Jhonas Enroth sai kiekon harvoin kiinni lauantain tšekkiläisvyöryssä, joka päättyi murskalukemin 9–3 Ruotsin tappioon. Tre Kronorin käsittämättömästä mahalaskusta ei voi yksin syyttää esimerkiksi Buffalo Sabresia aikoinaan edustanutta maalivahtia, sillä hommat menivät hanurilleen muillakin osa-alueilla. Joukkuetta pidetään yhtenä suurimmista kandidaateista voittamaan jopa MM-kisat, mutta tähän saakka nähdyt valmistavat ottelut eivät vakuuta – hyökkäyspelaaminen on tehotonta ja käsittämätön huolimattomuus eskaloitui pahasti. Ainakin lauantaina.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Leijonat on pelannut tyylilleen uskollisesti myös tässä EHT-turnauksessa ja tulevan kisajoukkueen runkoa on jo hyvin mukana. Muutamia täsmävahvistuksia tulee alkavalla viikolla pelattavalle Ruotsin EHT:lle esimerkiksi Liiga-finalistien riveistä. Jukka Jalosen palapelissä on selvät sävelet, eikä Suomi tarjoile pelillisiä yllätyksiä. Lauantai-iltapäivän kamppailussa Itävaltaa vastaan tuli 2–4-voitto kohtuullisella esityksella, eikä turnausavaus isäntääkään vastaan ollut huono. Tasainen ottelu ratkesi Leijonille vasta voittolaukauksilla maalein 1–2.

On pieni ihme, että Ruotsin käsittämättömän sekoilunkin jälkeen Leijonille on löydetty sunnuntain vääntöön pelattava kerroin. Ota Betivellä avaustalletus tuplana tästä ja paina Suomen voittoa lapulle markkinoiden parhaalla kertoimella 2,30. Ylhäältä tiputaan todennäköisesti yön ja aamupäivän aikana hiljalleen alas, joten nopeus on valttia.

10 euroa pelirahaa