EHT su 12.02. klo 17:00

Ruotsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sensaatiomainen päävalmentajadebyytti! Mikko Mannerin luotsaama Suomi mättää liukuhihnalta maaleja

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle betsaamalla huipputurnausta pelaavan Leijonat-lauman voittoa.

Leijonat pelaa Ruotsin EHT:lla viihdyttävää lätkää ja tekee tulosta. Lauantaina joukkue murskasi Tšekin tennisnumeroin 6–1, mitä ei aivan osattu odottaa. Sunnuntai on turnauksen päätöspäivä ja Suomi kohtaa kisojen isäntämaan Ruotsin, joka sai torstaina nenilleen nimenomaan tšekkiläisiltä ja voitti Sveitsin lauantaina vain niukasti.

Muutama seikka on syytä huomioida erityisesti. Ruotsi pelaa luonnollisesti kotiyleisönsä edessä, mutta tällä kaudella se ei EHT:lla ole tarkoittanut tilastollisesti juuri mitään etua. Hyvästä meiningistä saavat virtaa varmasti molemmat joukkueet. Leijonilla on allaan kaksi omalla tavallaan upeaa ottelua, joissa se on viimeistellyt viisi ja kuusi maalia varsinaisella peliajalla. Joutuuko kisaisäntä Mikko Mannerin joukkojen mankeliin sunnuntaina? Manner luotsaa Suomea väliaikaisesti Ruotsin EHT:lla, koska Jukka Jalonen kuntoutuu polvileikkauksesta kotonaan.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Tässä kaikki Suomi - Tshekki -ottelun osumat koosteena olkaa hyvät! 🏒

Väkevän 6-1-voiton jälkeen on hyvä suunnatta katseet huomiseen Ruotsi - Suomi kamppailuun klo 17:00!

#Leijonat #EHT

Ruotsin maalinteko on tökkinyt. Joukkue sai Tšekkiä vastaan kiekon ainoastaan kertaalleen Ales Stezkan selän taakse ja hävisi jatkoajalla maalein 2–1. Sveitsi-kamppailu lauantaina ei ratkaisijoita sen paremmin tarjonnut, vaikka marginaalinen 2–0-voitto toki irtosi. Joukkueen kolme osumaa ovat viimeistelleet kahdesti onnistunut Zürich Lionsin hyökkääjä Lucas Wallmark sekä Oscar Lindberg. Melkoinen on kontrasti suhteessa Suomen maaleihin, joita on siis syntynyt peräti 11. Leijonat-joukkueessa on ollut parissa ottelussa huimat yhdeksän eri maalintekijää.

Toki tiedetään, että EHT:lla voi tapahtua mitä tahansa ja Ruotsi on syytä ottaa vakavasti, mutta pokeritermein: Leijonilla on tällä hetkellä voittava käsi. Joukkueen itseluottamus on noussut kahden ottelun aikana tulleiden huippuonnistumisten myötä kohisten. Lisäksi Suomen eduksi on nähtävä se, että ryhmä pääsi lauantaina jo hyvissä ajoin palautumaan ja valmistautumaan sunnuntain iltakamppailuun. Turnausisännälle latautumisaikaa jää haastavan lauantaikamppailun jälkeen selvästi vähemmän.

Betsaa Suomelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Suomi), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Suomi” 25€ panoksella ja voit voittaa 65€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.