to 23.05. klo 21:20

Ruotsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leijonat on taitava minimoimaan riskejä, mutta samalla se tuppaa minimoimaan mahdollisuutensa voittoon

Leijonat ei päässyt omin avuin jatkoon alkulohkosta. Tarvittiin jättiyllätys! Suomen pitää jatkopaikastaan kiittää Iso-Britanniaa ja sen hämmentävää 2–4-voittoa Itävaltaa vastaan. Ruotsi on ollut tähän saakka kisojen laadukkain, ylivoimaisin ja jopa toimivin nippu. Onko Leijonille kylmää kyytiä tiedossa heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella?

*Jopa 50€ ilmaisveto ja täysin kierrätysvapaasti! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta & nappaa omasi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suomi joutuu heti pudotuspelien avauskierroksella kovimpaan mahdolliseen paikkaan. Leijonat on toki parhaimmillaan itseään parempia vastaan, koska koko pelillinen identiteetti – ainakin tässä turnauksessa – on pohjautunut siihen, että joukkue pelaa altavastaajana. Ruotsi varmasti tiedostaa Suomen heikkoudet, joista kenties suurin on kiekollisten ratkaisujen hitaus avauspelaamisessa. Tre Kronor paineistaa varmasti etenkin tiettyjä yksilöitä, kuten Juuso Riikolaa ja Rasmus Rissasta, joilla on ajoittain ollut suurehkoja ongelmia omassa päässä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Näillä puolivälieräpareilla kohti kannua. ⚔️➡️🏆

#Ihankaikki #ViaplayMMlätkä #MMkisat #Leijonat

Ruotsin puolustajilla ei ole ongelmia omassa päässä. NHL:stä tutut Norris-voittajat Victor Hedman ja Erik Karlsson sekä Buffalo Sabresin johtohahmo Rasmus Dahlin lienevät kaikki maapallon kymmenen parhaan puolustajan joukossa. Kun kolmikkoa kuorrutetaan vielä kokonaisvaltaisesti laadukkaalla Pittsburgh Penguinsin Marcus Petterssonilla sekä NHL:ssä marinoituneella Tim Heedillä, käy selväksi, että länsinaapurilla on Leijoniin verrattuna älytön kilpavarustelu.

Pelillisesti ottelusta tuskin tulee murskaavaa ruotsalaisnäytöstä. Leijonat on erinomainen joukkue minimoimaan riskit. Esimerkiksi Sveitsiä vastaan alkulohkon viimeisessä matsissa riskit minimoitiin niin hyvin, että minimoitiin myös oma mahdollisuus voittaa ja ylivarovaisuudesta itsessään syntyi riski. Ruotsia vastaan Suomi ei maalipaikolla mässäile ja Tre Kronor hallinnee pelin virtausta alusta loppuun. Betsi-ideana vähämaalisuus houkuttelee jälleen kerran, joten lapulle naulataan alle 4,5 maalia -kohde.

Riskitön veto jopa 50€ asti – ja kokonaan ilman kierrätystä!

Optibet räjähtää takaisin Uhmapelaajien valikoimiin ja nyt päästään kaapimaan kermat kakun päältä! Tarjolla on täysin kierrätysvapaa riskitön betsi kaikille uusille asiakkaille – tsekkaa alta miten homma toimii ja ota riskitön veto haltuun. 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20€, 50€ tai 100€ ja lyö puolella talletussummastasi veto alle 4,5 maalia kertoimella 2,00.
4. Saat panostasi (10€, 25€ tai 50€) vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.