su 05.05. klo 13:00

Ruotsi - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ruotsi pursuaa ylikylän jätkiä jo EHT:lla! Joko Leijonien ylisuorittaminen päättyy?

Ruotsin tulevaa MM-miehistöä on Suomessa pällistelty viime päivinä lähinnä kateellisina. Alakerrassa Norris-voittajia useammalle sormelle, hyökkäys on saamassa entisestään lisää tähtiloistoa ja koko runko koostuu NHL-pelaajista. EHT-höyliä on vielä mukana, mutta ei heille jää mitään sijaa Tre Kronorissa Tšekin kisoissa. Jo tällä hetkellä länsinaapurilla on mukavasti pelaajia pohjoisamerikasta mukana.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suomen ykkösketjussa painava Jesse Puljujärvi ja niin ikään Pittsburghin organisaatiossa kiekkoileva Valtteri Puustinen näyttävät Ruotsin NHL-vahvistusten rinnalla lohdutuspalkinnoilta jo Tšekin turnauksessa. Samaan aikaan Tre Kronor kilpavarustelee joukkojaan Los Angeles Kingsin ykköspyssyllä Adrian Kempellä ja alakertaan on lisätty Victor Hedman Tampa Bay Lightningista sekä Erik Karlsson Penguinsista. Ruotsi odottelee vielä esimerkiksi Nashville Predatorsin supertähden Filip Forsbergin sekä mainion kauden samassa joukkueessa vedelleen Gustav Nyquistin mahdollista saapumista.

Tre Kronor

@Trekronorse
ALL ABOARD, THE GUUUUUUS BUS! 😍😍
Grattis till första vinsten, och nollan, i Tre Kronor 👏👏👏

@mnwild #trekronor

Suomella ei varsinaisesti ole edes Euroopan kaukaloissa enää mitään pelitapaetua, joten yksilöt ovat huomattavasti aiempaa suuremmassa roolissa. Kun erot ovat tällaiset, on Jukka Jalosen miehistö auttamatta selvä altavastaaja tulevissa kisoissa. Sitä se on esimerkiksi Ruotsia vastaan jo nyt, kun esimerkiksi Minnesotan Joel Eriksson Ek, San Jose Sharksin maalipyssy Fabian Zetterlund, Pittsburgh-puolustaja Marcus Petterson ja useampi muu NHL-vahvistus ovat olleet jo Tšekin EHT:lla mukana.

Harri Säteri sekä Emil Larmi ovat Leiojonien maalilla olleet ensiluokkaisessa vedossa ensimmäisissä otteluissa, joissa Jalosen miehistö on ollut tehokas ja viimeistellyt maalipaikoistaan tähtitieteellisellä prosentilla. Ruotsin suurin ero Tšekkiin ja Sveitsiin on, että se on osoittanut todella vahvaa viisikkopuolustamisen mallia ja pystynyt niin ikään paukuttamaan tehokkaasti maaleja. Selvästi paremmilla yksilöillä varustetut kruunupaidat niistävät Leijonien turnausvoiton kalkkiviivoilla ja Ruotsia tankataan kupongille (1X2 – Ruotsi).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ruotsi” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.