EHT su 08.05. klo 17:00

Ruotsi - Suomi

Käsittämätöntä konttausta juuri ennen MM-kisoja! Palauttaako Leijonat kunniansa kenraaliharjoituksessa?

Suomi on tarjoillut surkeaa jääkiekkoa Ruotsin EHT:lla. Jäljellä olisi vielä ottelu viime viikonloppuna Leijonia nöyryyttänyttä isäntämaata vastaan. Aneeminen, tehoton ja jossain määrin välinpitämätönkin on ollut sinivalkoisten peli-ilme viime aikoina. Tšekki-ottelu oli torstain Sveitsi-mahalaskua parempi, muttei hyvä sekään. Uusia pelaajia nähtäneen jälleen kehissä – ja tuleva koitoshan on MM-kenraali.

Joel Armia sekä Juho Lammikko nähtiin Suomen kokoonpanossa jo Tšekkiä vastaan lauantaina ja ensin mainittu pääsi heti myös tehopisteille. 1–3-tappio jatkoi kuitenkin Leijonien kehnojen esitysten suoraa ja ensi viikolla alkaviin MM-kisoihin pitäisi jostain kaivaa puhtia esiin tai muuten noutaja tulee nopealla aikataululla. Sinänsä hyvä suomalaisittain, että tämä töhöily tapahtuu jo nyt. Joukkueenjohdolle jäänee riittävästi aikaa reagoida tilanteeseen – ja toisaalta – valmistaahan jatkuva kämmäilykin tärkeisiin peleihin jollain tavalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

NHL:stä vahvistuksina joukkueen mukaan hyppäävät Harri Säteri ja Henri Jokiharju eivät vielä Tšekkiä vastaan olleet kehissä. Miehet lienevät mukana turnauksen päätösottelussa. Isossa kuvassa tämä on ihan kiva lisä, mutta Suomi on viime aikoina ollut tehoton ja hyökkäyspäässä kaivataan terävyyttä maalipaikkoihin ja viimeisiin ratkaisuihin. Ruotsi on tässä viimeisessä valmistavassa turnauksessa onnistunut pelillisesti yhtä heikosti kuin Suomikin, joten siltä osin ryhmät ovat tasoissa.

Itse asiassa joukkueiden ongelmakohdatkin ovat hyvin samankaltaisia. Harjoitusottelumaista puolivillaisuutta ja kehnoa kaksinkamppailuasennetta sekä haluttomuutta on nähty molemmissa leireissä. Suoritukset ovat menneet vähän sinne päin, mutta eivät maaliin. Toki Ruotsi onnistui toisessa kamppailussa lopulta kaatamaan Sveitsin jatkoajalla, mutta myös se taipui vähämaalisessa kamppailussa Tšekille.

Kummankaan joukkueen maaliodottama ei tämän turnauksen tai muidenkaan valmistavien ottelujen osalta huitele pilvissä, joten hieman yllättävää on vähämaalisuuden jatkuva kannattavuus betsimielessä. Kun alle 4,5 maalia -kohteelle tarjotaan näinkin vahva kerroin, siihen tartutaan vähän isommallakin täkyllä mielellään kiinni. Edellisestä keskinäisestä ei ole aikaakaan, sillä joukkueet kohtasivat viime viikonloppuna Prahassa – tuolloin Leijonat jäi kiikareille ja Ruotsi niisti pinnat 2–0-voitolla.

10 euroa pelirahaa