EHT to 09.11. klo 20:00

Ruotsi - Tshekki

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tshekin porukassa runsaasti Liiga-laatua – marginaalit oletettua pienempiä!

Karjala-turnaus pelataan pääosin Tampereella, mutta avausottelussa Ruotsi saa nauttia kotiedusta Tshekkiä vastaan, sillä torstain avausottelu pelataan eteläisessä Ruotsissa, Växjössä. Molemmat joukkueet putosivat viime kevään MM-kisoissa Suomen lailla puolivälierissä. Ruotsin putoaminen järkytti kansankotia syvästi, sillä viime kaudet MM-tasolla kontannut Ruotsi nöyrtyi Latvian edessä. Jälleenrakennusta on siis luvassa täksi kaudeksi.

Pidätkö ilmaisvedoista? Niin mekin – lue lisää lopusta!

Ruotsin joukkue on kasattu voittopuolisesti kotoisasta SHL:stä – tosin muutama Sveitsissä leipäänsä tienaava pelaaja on otettu mukaan. Karjalaan nimetty joukkue näyttää jonkun verran erilaiselta kuin viime keväänä MM-kisoissa. SHL:n pistelingoista mukana ovat mm. kotihalliinsa pääsevä Marcus Sylvegård sekä Patrik Karlkvist. Sam Hallam aloittaa nyt toisen kautensa Tre Kronorin peräsimessä – edeltäjänä toimineen Stefan Garpenlövin ajasta ei jäänyt paljoa lapsille kerrottavaa.

Tre Kronor

@Trekronorse
Sam Hallam har idag presenterat truppen till nästa veckas Karjala Tournament 🔥🔥👏🇸🇪

🗞️ Läs mer på brnw.ch/21wDYOj

Tshekin joukkueessa luotetaan Liigassa tällä hetkellä sekä aikaisemmin vaikuttaneisiin pelaajiin. Tällä hetkellä Liigassa tahkoavia pelaajia on seitsemän, ja aikaisemmat pelaajat mukaan luettuna suomalaisille hyvinkin tuttuja pelaajia on kymmenen kappaletta. Mielenkiintoisista pelaajista voinee mainita Liigan tämänhetkisen maalihain, Ilvestä edustavan Petr Kodýtekin sekä samassa joukkueessa torjuvan Jakub Málekin.

Marginaalit eivät välttämättä ole tässä matsissa järin isoja – vetoihin lähtee pieni siivu Tshekin menestystä. Halutessaan vedon riskitasoa voi pehmentää esim. money line tai tasoitusvedolla. Ruotsi on suosikki, mutta asemaa on vähemmän yllättäen liioiteltu.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Tshekki 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.