U20 MM-kisat 2024 su 31.12. klo 15:30

Ruotsi U20 - Suomi U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruotsi on pysäyttämätön! Pystyykö Suomi edes haastamaan kisaisäntää?

Nuorten MM-kisoissa alkulohko isketään pakettiin sunnuntaina neljän ottelun voimin ja vihdoin voittotilin avannut Suomi kohtaa kisaisäntä Ruotsin. Ruotsi lähti turnaukseen Suomen edeltä ja kolmen pelatun ottelun jälkeen tasoero on kasvanut entisestään. Suomi on ailahdellut pahemman kerran ja ainoa onnistuminen tuli heittopussi Latviaa vastaan. Ruotsi puolestaan on marssinut virheettömästi voitosta voittoon.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ruotsi aloitti kisat kahdella lähtökohtaisesti helpolla ottelulla Latviaa sekä Saksaa vastaan ja voitot irtosi ilman sen suurempaa vaivaa maalierolla 11-0. Perjantaina vastaan asettui Kanada, joka kuuluu paperilla Ruotsin ja USAn kanssa aivan kirkkaimpaan kärkeen. Varsinkin pelin edetessä Ruotsi sai Kanadan pois mukavuusalueelta ja vaikka esitys oli vahva koko rosterilta, oli jo toisen nollapelin napannut Hugo Hävelid erinomainen tolppien välissä.

Three games, three shutouts! Sweden defeats Canada 2-0 to take sole possession of first in Group A.

#WorldJuniors

Suomi oli perjantaina pakkovoiton edessä Latviaa vastaan ja lopulta täysi pistepotti irtosi lukemin 4-0. Suomi oli luonnollisesti joukkueista selvästi vahvempi, mutta toistaiseksi nähtyjä esityksiä ei pysty edes oikein vertaamaan siihen tasoon, jota esimerkiksi Ruotsi on tarjonnut. Suomi on jonkin verran tuhlannut paikkoja kolmessa aikaisemmassa ottelussa ja on selvää ettei tulevassa matsissa ole samalla tavalla tilaa ja aikaa tarjolla kun Saksaa tai Latviaa vastaan.

What a snipe from Oiva Keskinen. 🎯 #WorldJuniors

Kertoimet on tulleet avauksista jo alaspäin, mutta Tonybetin tarjoama 1,92 Ruotsin suoralle voitolle(1×2) kelpaa edelleen hyvin. Vaikka kyseessä on nuorten kisat, on Ruotsi toteuttanut pelisuunnitelmaa erittäin kypsästi ja se pystyi rasituksesta huolimatta vastaamaan Kanadan pelinopeuteen loistavasti. Suomen kohdalla kaiken lisäksi maalivahtiosasto on arvoitus. Ykkösvahdiksi kaavailtu Niklas Kokko ei ole täysin vakuuttanut, mutta Noa Valilla puolestaan on alla vain melko kevyen kuorman matsi Latviaa vastaan.