UHMAPELAAJAT to 05.01. klo 21:30

Ruotsi U20 - Yhdysvallat U20

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jääkö Ruotsi totaalisesti jalkoihin? Betsaa Yhdysvalloille pronssimatsissa ja lunasta 25€ ilmaisveto!

Nuoret Leijonat pudottanut Ruotsi on pelannut parhaan turnauksensa vuosikausiin, mutta pronssikamppailussa se jää väistämättä vastaantulijaksi. Valovoimainen Yhdysvallat ei missään nimessä ollut viimeöisessä Kanada-välierässään yhtä huono kuin numeroista voisi päätellä, mutta sillä oli kosolti huonoa tuuria tasaisessa kamppailussa – loppunumerot 6–2 mairittelevat vaahteralehtipaitoja aika tavalla.

Ruotsilla ei ole aseita nopeampaa, taitavampaa ja fyysisempää Yhdysvaltoja vastaan. Alkulohkossa nähtiin, kuinka kaukana Juniorkronorna oli Kanadan tasosta ja toinen raju löylytys saattaa olla luvassa taistelussa pronssimitaleista. Vaikka Ruotsi on pelannut tuloksellisesti vahvimman turnauksensa aikoihin, jää se tyystin jalkoihin vertailussa terävimmän kärjen maita eli Kanadaa ja pronssiotteluvastustajaa Yhdysvaltoja vastaan.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Sinikeltapaitojen ehdottomasti paras osa-alue on ollut maalivahtipelaaminen. Djurgårdenin kassari Carl Lindbohm pelaa loistavaa turnausta, mutta myös toisessa päässä on osaamista. Trey Augustine on ollut erinomainen, vaikka välierässä menikin viisi maalia selän taakse. Tšekille välierissä puolestaan taipuneen Ruotsin paras mahdollisuus on yrittää tavalla tai toisella hidastaa Yhdysvaltoja, mutta esimerkiksi Suomi oli alkulohkon päätöskierroksella täysin paperia amerikkalaisten käsittelyssä. Juniorkronornan taitotaso ei riitä sen paremmin kuin Nuorilla Leijonillakaan.

Another look at @DavidJiricek game-tying goal in the semi-final that sent 🇨🇿 @narodnitym into overtime!

👀 Watch it with our player & puck tracking system👣🏒

#WorldJuniors

Hyökkäyssuuntaan joukkueilla on eroa kuin yöllä ja päivällä. Koko Yhdysvaltojen kärkikentällinen on pistepörssissä kymmenen parhaan joukossa ja jokainen vitja pystyy tekemään tulosta. Ruotsilla esimerkiksi ykköshyökkääjäksi ennen turnausta arvioitu Fabian Lysell vetelee yhä kiikareilla, mikä on erikoinen ja ei-toivottu yllätys.

Toisaalta Ruotsin miehistö ei ole hirvittävästi tehoillut muutenkaan. Kun ottelu alkulohkovaiheen heittopussia Itävaltaa vastaan jätetään huomioimatta, on Juniorkronorna iskenyt vaivaiset yhdeksän maalia viidessä muussa ottelussa. Pronssiväännössä on rakkaalle länsinaapurille tiedossa kylmää kyytiä. Uhmapelaajat uskoo, että jenkkimiehistö kaivaa vielä kerran koneestaan kaiken irti ja voittaa Ruotsin vähintään kahden osuman erolla (USA -1,5).

Betsaa Yhdysvaltoja ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Yhdysvallat -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Yhdysvallat -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.