la 10.11. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

EHT: Ruotsi – Venäjä | Pietarin SKA:n maalivahdit vastakkain

Karjala-turnaus jatkuu lauantaina. Päiväottelussa kohtaavat Ruotsi ja Venäjä – kiekko tippuu jäähän klo 13.00
Lähtökohdat otteluun
Venäjä pelasi ensimmäisen pelin torstaina Suomea vastaan ja voitti ottelun 3-0. Venäjä ei esittänyt ihmeitä, vaan pelasi kurinalaisesti ja kesy leijonalauma ei muutamaa momentumia lukuunottamatta päässyt kunnolla edes paikoille. Maalissa pelannut Ilya Sorokin oli varma niissä paikoissa, jotka Suomi sai luotua. Ykkösketju Kirill Kaprizov – Andrei Loktionov – Mikhail Grigorenko esiintyi ottelussa edukseen ja oli vaarallinen, myös puolustaja Nikita Nesterov esiintyi edukseen.
Ylivoima oli Venäjältä vahvaa Suomea vastaan pelatussa ottelussa. Kolmesta ylivoimasta se käytti yhden, mutta ylivoima pyöri muutenkin hyvin ja oli vaarallinen – Nesterov viivapelaajana on ylivoimassa mies jota kannattaa seurata.
Ruotsi pelasi ensimmäisen ottelun Tshekissä ja oli parempi lukemin 2-3. Ruotsi on liikkeellä hyvin SHL-painoiteisella joukkueella. Vain maalivahdit Lars Johansson ja Marcus Hellberg, sekä keskushyökkääjät Anton Lander ja Dennis Rasmussen tulevat SHL:n ulkopuolelta KHL:stä.
Ruotsin ykkösketju on kasattu Djurgårdenin joukkueesta, samat miehet muodostavat seurajoukkueen ykkösvitjan. Jakob Lilja – Jakob Josefson – Daniel Brodin onkin ollut SHL:n tuhoisin kolmikko, jossa roolitukset toimivat hyvin. Sarjan pistepörssistä miehet löytyvät kärjestä – Lilja ja Josefson jakavat ykköspaikan ja Brodin löytyy sijalta neljä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Pystyykö Ruotsi haastamaan Venäjän ja voittamaan ottelun?
Tulevassa ottelussa Venäjän maalia todennäköisesti vartioi Pietarin SKA:n Igor Shestyorkin, joka Suomea vastaan avasi luukkua. Ruotsi todennäköisesti vaihtaa Venäjän tapaan maalivahtia ja ottelussa maalia vartioi niin ikään Pietarin SKA:n Hellberg. SKA:ssa miehet ovat jakaneet peliajan tasaisesti. Shestyorkin on pelannut 12 ottelua ja torjuntaprosentti on huikea 94.66, Hellberg puolestaan on pelannut 13 ottelua ja torjuntaprosentti on myös hyvä 93.13. Maalivahtipelistä siis kummankaan joukkueen menestys tuskin jää kiinni.
Mielestämme kertoimien valossa Venäjä arvioidaan liiankin kovaksi suosikiksi. Vaikka Suomi kaatui puhtaalla pelillä, ei sen tarvinut siinä pelissä ihmeitä esittää. Ruotsilla on ihan hyvä sauma kaataa Venäjä ja hyppäämmekin länsinaapurin kelkkaan. Maalimäärät tuskin tässäkään pelissä räjähtävät käsiin, joten toinen pelivalinta on vähämaalinen lopputulos.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ