UHMAPELAAJAT ke 13.07. klo 19:00

Ruotsi W - Sveitsi W

Ruotsi jyrää kisojen toisessa ottelussaan! Pahat vatsavaivat vaikeuttivat vastustajan valmistautumista

Ruotsi avasi kisat 1–1-tasapelillä hallitsevaa Euroopan mestaria Hollantia vastaan ja Sveitsi puolestaan kohtasi edellisellä kierroksella Portugalin tasaten niin ikään pisteet lukemin 2–2. Vaikka keltapaitojen lähtö turnaukseen oli hivenen tukkoinen, on se silti yksi monipuolisimmista ryhmistä koko kekkereissä ja voi palasten loksahdellessa kohdilleen taistella jopa mestaruudesta. Sveitsin ennestäänkin heikompia osakkeita puolestaan ei nosta joukkueessa viime päivinä jyllännyt vatsatauti.

Tiettävästi käkikellomaa joutui ainakin maanantaina peruuttamaan Ruotsi-otteluun valmistavat harjoituksensa jonkinasteisen vatsapöpön vuoksi. Ainakin nyt kaikkien pelaajien pitäisi jo olla valmiina pelaamaan, mutta pieniä kysymysmerkkejä on kuitenkin olemassa. Lähemmäs kymmenellä pelaajalla Sveitsin joukkueesta on edellä mainittuja vaivoja alkuviikolla todettu. Avauskamppailun 2–2-tasuri oli kelpo suoritus, mutta nyt vastaan tulee laadullisesti melkoinen päivitys Portugaliin verrattuna.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Erityisesti Ruotsin alakerta, jossa operoivat Nathalie Björn, Magdalena Eriksson sekä Amanda Ilestedt on kisojen parhaimmistoa. Tietenkin joukkue on todella monipuolinen ja myös laidoilla sekä keskisektorilla on parasta laatua maailman huipulta, mutta alakerta on loistokas. Hollanti sai harmillisesti murrettua nollan toisella puoliajalla ja turnauksen voittajakandidaatteihin lukeutuvalla Peter Gerhardssonin ryhmällä oli tyytyminen tasuriin.

Sveitsin puolustus ei missään tapauksessa yllä Ruotsin tasolle ja jopa melkoinen teurastus saattaa olla luvassa. Hyvällä esityksellä Portugalilta niistämänsä pisteen jälkeen joukkue on kohdannut yllättäviä haasteita, jotka ovat vaikuttaneet valmistautumisee merkittävästi. Keltasiniset niistävät tässä matsissa rutiininomaisen voiton ja latovat taululle ainakin neljä täysosumaa sveitsiläispuolustuksen kustannuksella. Pelivalinnaksi otetaan siis Ruotsi yli 3,5 maalia. Nappaa kohde kiinni tästä huippukertoimella!

10 euroa pelirahaa