World Rally Championship to 09.02. klo 19:30

WRC - Ruotsin ralli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovaa touhua! Ruotsin rallissa on vain yksi suosikki!

Ruotsin ralli alkaa torstai-iltana: lauhan Monte Carlon rallin jälkeen sirkuksen siirtyminen Ruotsiin lumille on odotettu tapahtuma suomalaisten rallifanien keskuudessa, sillä viime vuonna Ruotsissa juhlinut Kalle Rovanperä on suosikki myös tänä vuonna. Hallitsevan maailmanmestarin meno oli Montessa selkeästi odotettua parempaa, ja koko Toyotan tiimi tulee olemaan vahvoilla Ruotsissa.

Sebastien Ogier oli Montessa odotettu voittaja, mutta Ruotsissa osat taitavat vaihtua toiseksi sijoittuneen Rovanperän kanssa. Toyota vaikuttaa joka tapauksessa olevan tällä hetkellä selkeästi paras auto, sillä Thierry Neville jäi parhaalla Hyundailla Montessa Ogierista 45 sekuntia, ja Ott Tänak parhaalla Fordilla yli kaksi ja puoli minuuttia.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

World Rally Championship

@OfficialWRC
Sitting pretty ❄️🇸🇪

#WRC #RallySweden

Ruotsin rallin reiteillä on paljon lunta, mutta sitä ei ole tulossa sääennusteen mukaan lisää. Osalla erikoiskokeista pohjat ovat huonommassa kunnossa, mikä on tietysti perjantaina ensimmäisenä autona ajavalle Rovanperälle hieman huono uutinen. Rallin keskimäärin hyvin nopeat pätkät sopivat Kallelle, joka kyllä hallitsee Ruotsin pätkät, vaikka ne ovat aika paljon muuttuneetkin viime kaudesta.

Toyota on tällä hetkellä talleista epäilemättä paras, ja jos Kallelle ei tule kärkiautolla ajamisesta hirveätä haittaa, on ilman teknisiä murheita rallin voitto lähellä. Näillä kertoimilla kannattaa kyllä Kallen voittoa kopaista – William Hill maksaa siitä mukavasti!