ATP su 20.11. klo 20:00

Ruud - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Hurmoksellinen finaalitrilleri! Voiko Novak Djokovicia mitenkään voittaa tällä hetkellä?

Torinon hulppea tennisviikko huipentuu sunnuntaina, kun Pala Alpitourin kentällä pokaalista taistelevat Casper Ruud sekä Novak Djokovic. Edelleen ilman yhtään tappiota turnauksessa esiintyvä serbialainen on ollut alusta saakka erinomainen. Missään tapauksessa helpolla eivät voitot kuitenkaan ole tulleet, vaan hurjaa venymiskykyä tiukoissa tilanteissa on nähty ottelu toisensa perään. Massakenttien pelimiehenä pidetyn norjalaisen osalta ne ennakkokäsitykset on syytä laittaa taka-alalle.

Ruud kaatoi todella suvereenisti Andrei Rublevin lauantai-illan ottelussa ja Uhmapelaajat kilautti viiden tähden tilipussin. Felix Auger-Aliassime sekä Djokovicin eilen kaatama Taylor Fritz jäivät niin ikään kakkoseksi norjalaisen käsittelyssä. Läpi turnauksen 23-vuotias on kyennyt syöttämään todella korkealla tasolla, eikä murtoja ole helpolla ollut vastustajille tarjolla. Toki Djokovicin taso palauttajana tiedetään ja myös serbialaisen syöttäminen vakuuttaa tällä hetkellä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Jokaisessa ottelussaan voiton taistellut legenda on hävinnyt syöttövuoronsa kolmesti ja napsinut murtoja peräti kahdeksan. Ruud puolestaan on murtanut vastustajiensa syötön kuudesti. Djokovicia pidetään ansaitusti ylivoimaisena ennakkosuosikkina finaaliin, mutta norjalainen yltää tasaisuudellaan tällä hetkellä todella lähelle maailman kärkeä. Sinänsä ei yllättäisi, vaikka kolmieräinen trilleri olisi luvassa – ilmaiseksi ei ole kumpaankaan päätyyn tarjolla mitään.

Yleisesti Ruudia on pidetty massakenttien pelaajana, mutta pikkuhiljaa tilastot alkavat olla likipitäen yhtä hyviä kovalla alustalla. Mielikuvan siitä, että kovalla kentällä norjalainen ei olisi vahvimmillaan, voi ainakin toistaiseksi unohtaa. Viime vuoden ATP-finaaleissa kaksikko kohtasi jo alkulohkossa ja tuolloin Djokovic vei suoraan kahdessa erässä pidemmän korren – avauserä venyi jo tuolloin katkaisupeliin ja ero pelaajien välillä on vuodessa kaventunut entisestään. Betsit isketään yli 22,5 peliä -kohteeseen.