ATP ma 30.05. klo 13:30

Ruud - Hurkacz

Jatkuuko Emil Ruusuvuoren pudottaneen norjalaisen turnaus? Hurkacz on edennyt puhtaalla pelillä!

Casper Ruudilla oli isoja vaikeuksia edellisellä kierroksella, kun mies selvisi vain vaivoin vahvan Lorenzo Sonegon tarjoilemasta haasteesta. Hienon nousun norjalainen kuitenkin esitteli ja pari viimeistä erää lukemin 3–2 päättyneessä kamppailussa olivat maailmanlistakasin näytöstä. Tulevassa matsissa Hubert Hurkacz on tähän saakka selvästi kovin haaste massalla niin ikään hyvin viihtyvälle Ruudille.

Tässä kohtaa turnausta pitää jo vähän katsoa polkua, jota pitkin tälle kierrokselle – neljännesvälieriin – on päästy. Hurkacz on taklannut kaikki ottelunsa murskaavasti, kun sekä Giulio Zeppieri, Marco Cecchinato että David Goffin ovat hävinneet puolalaiselle suoraan kolmessa erässä. Ruud joutui puolestaan todella koville jo edellisellä kierroksella, kun Sonego meni ensiksi jopa 2–1-johtoon ottelussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Hurkaczin vahvuus tässä turnauksessa on ollut jopa pienimuotoinen yllätys. 25-vuotias ei tunnu hyytyvän ja pelaaminen on todella hyvin balanssissa. Vastaavasti norjalaispelaajalla on ollut syötössä todella vahvaa tekemistä, mutta rasitus on ollut jo tässä vaiheessa turnausta selvästi puolalaista kovempaa. Hurkacz ei tee liikaa helppoja virheitä, mikä on toki näkynyt myös tuloksissa – lisäksi jopa kakkossyötön voittoprosentti on ollut tässä turnauksessa eliittiä.

Tämä ottelu ei missään tapauksessa ole selvää pässinlihaa, vaan kaukana siitä. Hurkaczin kliiniselle ja puhtaalle suorittamiselle voi tulla seinä vastaan, mutta helpolla ei pääse myöskään Ruud. Norjalaisella on pelattuja eriä jo neljä enemmän kuin pienimmällä mahdollisella vaivalla itsensä neljännesvälieriin pelanneella vastustajalla. Pelivalinnaksi otetaan Hurkaczin voittoa 4,5 pelin tasoituksella (Pelitasoitus – Hurkacz +4,5).

10 euroa pelirahaa