ATP la 19.11. klo 22:00

Ruud - Rublev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimenlaskijat apinajurrissa! Tämä huippuveto maksaa Uhmapelaajille loppuvuoden oluet

Andrei Rublev pelasi perjantaina iltaottelussa, kun loistavasti alkulohkovaiheensa suorittanut Casper Ruud puolestaan oli kehissä viimeksi torstain iltapäivämatsissa. Kerrointen auetessa lauantain puolella päästään herkuttelemaan norjalaisen kautta. On huvittavaa, että hiljattaista US Open -finalistia aliarvioidaan yhä rajusti nimenomaan kovalla alustalla. Viimeistään nyt on tullut selväksi, kuinka tasainen suorittaja kykenee pyyhkimään vastustajalla kuin vastustajalla lattiaa – olipa väri kentässä mikä tahansa.

Toki tiedetään, että jopa tavallista kovaa kenttää hieman nopeampi Torinon alusta sopii Rubleville pelillisesti kuin nenä päähän. On kuitenkin selvää ja tässä turnauksessa jo nähty, että tasaisuudessa mies ei yllä esimerkiksi Ruudin tasolle. Puhtaalla pelillä Rublev ei ole selvinnyt kertaakaan ja se yhdistettynä norjalaisen selvään lepoetuun ei ole miehen kannalta lainkaan lupauksia herättävä asetelma.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Ruud nollasi avauskierroksella tylysti loistavan syöttäjän Felix Auger-Aliassimen 2–0-numeroin ja pisti toisella kierroksella Taylor Fritzin kustannuksella itsensä lohkovoittajana jatkoon. Tässä turnauksessa lauantai-illan välierän otteluparissa selvästi ailahtelevampi pelaaja on ollut Rublev. Heikosti turnauksessa esiintynyt Rafael Nadal yllätti toki norjalaisen viimeisellä lohkokierroksella, mutta tuon matsin jälkeen monipuolinen 23-vuotias on saanut ottaa rauhassa pitkän palauttelun.

Norjalaisen voitolle on tarjolla selkeä altavastaajan kerroin, eikä sitä voi ymmärtää. Tämä ei haittaa, koska sen verran tiedetään, että Ruud on näistä lähtökohdista pomminvarma ennakkosuosikki Uhmapelaajien papereissa. Kerroinasettelu on nurinkurinen ja tässä kelpaa tankata pää märkänä maailmanlistanelosta finaaliin.