ATP ke 01.06. klo 21:45

Ruud - Rune

Laittaako Holger Rune jo seuraavan miehen maailman kärkipäästä shokkihoitoon?

Casper Ruud kaivoi tärkeällä hetkellä esille parasta tekemistään tähän saakka, kun Hubert Hurkacz lähti norjalaisen käsittelyssä laulukuoroon. Holger Runea ei kuitenkaan voi aliarvoida – tanskalainen on hävinnyt turnauksessa ainoastaan yhden erän. Edellisellä kierroksella vasta 19-vuotias tanskalaisvirtuoosi pisti Stéfanos Tsitsipásin täysin shokkiin, kuten Uhmapelaajat osasi uumoilla. Runen kertoimissa ei enää ole aivan yhtä suurta etua ja toistaiseksi Ruud on ollut selvästi edellä keskinäisessä kohtaamisissa.

Käsittämättömän kliinistä turnausta pelaava Rune vaikuttaisi tällä hetkellä voittamattomalle. On kuitenkin hyvä huomioida, että tuleva vastustaja on niin ikään ollut todella vahva, eikä tanskalaissensaatio ole aiemmin kyennyt norjalaispelaajaa Ruudia horjuttamaan. Reilun vuoden sisällä miehet ovat kohdanneet kolmessa ATP-turnauksessa nimenomaan massalla ja erät ovat menneet 6–0-lukemin maailmanlistan kasille. Toki tällä hetkellä Runen itseluottamus on tapissa ja mies heitti edellisellä kierroksella Tsitsipásin ulos, joten mitä tahansa voi odottaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Yhtä helpolla Ruud tuskin pääsee kuin aiemmin, mutta onko tanskalaisen eväät jo syöty? On toki muistettava, että mies on painanut neljällä kierroksella Denis Shapovalovin, Henri Laaksosen, Hugo Gastonin sekä Tsitsipásin kanveesiin yhteensä erin 12–1. Ainoa erätappio tuli edelliskamppailussa kreikkalaista vastaan. Esimerkiksi norjalaiselta on jo vaadittu tässä turnauksessa selvästi enemmän ponnistelua.

Aiemmin Ruud on hallinnut keskinäisiä kohtaamisia massalla niin vahvasti, että miehen ennakkosuosikin asema voisi olla jopa hivenen suurempi. Runen pelihuumori on kuitenkin tällä hetkellä sitä luokkaa, että hevillä ei nuorukaista turnauksesta ulkoisteta. Tässä ottelussa on klassikon ainekset – viikinkien kohtaaminen ei ole kummallekaan läpihuutojuttu ja pelivalinnaksi otetaankin viileästi, että kamppailun ratkaisemiseksi vaaditaan täydet viisi erää (yli 4,5).

10 euroa pelirahaa