ATP to 26.05. klo 12:00

Ruud - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ikävät faktat puhuvat Ruusuvuorta vastaan!

Eteenpäin on menty, todisti Emil Ruusuvuoren avauskierroksen voitto Ugo Humbertista. Suomalaisnousukas eteni ensimmäistä kertaa urallaan Ranskan avointen toiselle kierrokselle – ja toi samalla Uhmapelaajille vetovoiton. Humbertia vastaan Ruusuvuori oli selkeä suosikki, mutta toisella kierroksella vastus kovenee oleellisesti: toiselle puolelle verkkoa hyppää nimittäin ennestään tuttu mies, Casper Ruud.

Ottelu Humbertia vastaan oli melkoista vuoristorataa, ja se venyikin viisieräiseksi – ottelun kesto oli lähes neljä tuntia. Kun Ruusuvuori on päättänyt lisäksi pelata turnauksessa nelinpeliä, vaikkakin ”hauskanpidon merkeissä”, tulee rasitusta tähän saumaan melkoisesti. Emil sai murtopalloja runsaasti, ja niistä hän onnistui hyödyntämään vajaan kolmanneksen. Ei ottelu mikään nappisuoritus ollut, vaikka tulosta syntyikin.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

One to watch, Emil Ruusuvuori 👀

2017: crowned boys’ champion at the ITF World Tennis Tour Junior Finals

2022: grabs his first #RolandGarros win

@tennisfi 🇫🇮

Ruudin Ruusuvuori kohtasi viimeksi reilu kuukausi sitten, eikä voinut norskille mitään. Ruud on yksi maailman parhaimmista pelaajista massalla, ja miehen voittoprosentti tällä alustalla on pitkälti yli 70. Avauskierroksella Ruud löi Jo-Wilfried Tsongan, jolle ottelu oli huipputasolla uran viimeinen. Tsonga aiheuttikin Ruudille ongelmia, kunnes ranskalaisen olkapää alkoi temppuilemaan. Ruud käytti tilanteet hyväkseen ja lipui lopulta voittoon, vaikka erän joutui pudottamaankin.

Vetosuositus tulee silmää räpäyttämättä Ruudille. Kerrointa saadaan sillä, että norskille povataan voittoa suoraan kolmessa erässä. Ruusuvuoren pitäisi onnistua optimaalisesti, jotta välttyisi helpoilta virheiltä armotonta norskia vastaan. Kahden kertoimella 3-0 voitto maistuu kohtuullisen hyvin.