Grand Slam to 31.08. klo 02:00

Ruud - Zhang

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viime vuoden finalisti isoissa vaikeuksissa! Tuleeko maailmanlistan vitoselle aikainen lähtö US Openissa?

Viime vuonna US Openin finaalissa Carlos Alcarazille taipunut Casper Ruud (ATP 5.) selätti avauskierroksen haasteensa Emilio Navan lopulta suvereenisti erin 3–1. Seuraavalla kierroksella norjalainen kohtaa Zhizhen Zhangin (ATP 67.), joka puolestaan vietti ensimmäisellä kierroksella peräti 4,5 tuntia kentällä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja ota 25€ ilmaisveto.

Ruud on kärsinyt viime aikoina pienistä ongelmista esimerkiksi syöttönsä osalta. Norjalainen on vahvimmillaan massakentällä, mutta viimeistään vuosi sitten pelatussa Yhdysvaltain avoimessa turnauksessa nähtiin tulosta syntyvän myös kovalla alustalla. Tällä kertaa Pohjois-Amerikassa meno ei ole ollut aivan yhtä vakuuttavaa. Toronton Mastersssa Alejandro Davidovich Fokina pudotti Ruudin jatkosta neljännesvälierissä ja Matt Purcell oli vahvempi Cincinnatissa heti norjalaisen ensimmäisessä väännössä.

Zhang on selvästi Ruudia heikompi pelaaja ja alla on pitkä kamppailu avauskierroksella J. J. Wolfia vastaan, mutta siitä huolimatta kiinalaispelaaja voi laittaa viime vuoden finalistin koville. Jos Ruud ei tälläkään kertaa saa syöttöään ja pelaamistaan rullaamaan toivotulla tavalla heti kamppailun alussa, on vastustajalla hyvän palautuspelaamisen kautta kaikki mahdollisuudet napata erä tai kaksi.

Betsivalinnaksi otetaan, että Zhang voittaa vähintään yhden erän (2 voittaa erän). Kerroin on kelvollinen, kun otetaan huomioon, että Ruud ei ole ollut aivan parhaimmillaan viime aikoina. Kukaan ei varmasti odota norjalaisen häviävän tätä ottelua, mutta puhtaaseen voittoon on viimeaikaisilla näytöillä vaikeaa uskoa.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.