pe 07.06. klo 18:30

Ruud - Zverev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käsittämätön 11 ottelua kestänyt voittokulku! Onko vihdoin epäonnensoturin vuoro Ranskan avoimissa?

Casper Ruudin edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo päiviä. Norjalainen sai vapaataipaleen välieriin, kun Novak Djokovic joutui vetäytymään turnauksesta. Viime vuonna Ranskan avoimissa pahasti loukkaantunut Alexander Zverev on tullut melkoisella asenteella tämän vuoden turnaukseen ja päättänyt jatkaa siitä, mihin ennen loukkaantumistaan Roland-Garrosissa jäi. Tällä hetkellä saksalainen on jo 11 ottelua kestäneessä voittoputkessa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Zverevillä on ollut uransa aikana käsittämättömän huonoa tuuria. Kiistatta takavuosien lahjakkaimpiin lupauksiin lukeutunut saksalainen on kokenut yhdelle miehelle aivan tarpeeksi takaiskuja esimerkiksi loukkaantumisten muodossa, minkä takia on hienoa nähdä tämän pelaavan jälleen kerran upeaa turnausta Ranskassa. Kokonaisvaltainen peluri oli uskomattoman vakuuttava puolivälierässä – erityisesti suhteessa siihen, ettei homma sujunut täysin totutulla tavalla. Zverev onnistui 3–0-voitossaan Alex De Minauria vastaan pelastamaan peräti viisi kahdeksasta murtopallosta omalla syötöllään.

Roland-Garros

@rolandgarros
Zverev rides his 11-match winning streak right into a fourth #RolandGarros semifinal 🛬

Ruudia ei sovi vähätellä, mutta Uhmapelaajien mielestä norjalaisen pelaamattomuudesta välierissä hyötyy enemmän kolmetuntisen toissapäivänä De Minauria vastaan pyöräyttänyt Zverev. Vaikka tähdet eivät jokaisessa ottelussa ole olleet kohdillaan, on saksalainen onnistunut pysymään raiteilla ja kairamaan voittoja – esimerkiksi viisieräiset taistelut Tallon Griekspooria ja Holger Runea vastaan olivat upeita suorituksia 27-vuotiaalta. De Minauria vastaan näistä otteluista ei ollut merkkiäkään Zverevin kirmatessa kentälle todella terävästi.

Ruud on pystynyt tähän saakka niin ikään taistelemaan tiensä vaikeista otteluista läpi, mutta tuleeko nyt seinä vastaan? Norjalainen on etevä massalla kokonaisvaltaisuutensa ansiosta, mutta ei pysty vastaamaan Zverevin lyöntien tempovaihteluihin tai syöttöpelaamiseen. Pelivalinnaksi tankataan saksalaisen voittoa maksimitähdillä.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Alexander Zverev” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.