ATP to 22.09. klo 15:00

Ruusuvuori - Bublik

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paukkuuko enemmän kentässä vai seinillä? Ruusuvuori on vahvoilla tenniskenttien jokeripelaajaa vastaan!

Suomalaistykki Emil Ruusuvuori palasi pelikentille viime viikonloppuna Davis Cupin merkeissä. Jo tiistaina oli vuorossa Metzin ATP-turnauksen avausottelu, jossa suomalainen nappasi rutiininomaisen 2–0-voiton tšekkinuorukaista Jiri Leheckaa vastaan. Toisella kierroksella vastassa on Alexander Bublik, joten mitä tahansa voi tapahtua. Jos on suomalaisen kausi ollut vuoristoratamainen, samaa ja vähän päälle voi sanoa kazakstanilaisen osalta.

Bublik pääsi US Openissa toiselle kierrokselle, kunnes tie nousi pystyyn. Viikonloppuna kazakstanilainen kuitenkin kaatoi Davis Cup -ottelussa maailmanlistan kasin Cameron Norrien vakuuttavasti suoraan kahdessa erässä. Arvaamaton pelaaja oli hieman vaikeuksissa ranskalaista Evan Furnessia vastaan Metzin avauskierroksella, mutta onnistui lopulta kaapimaan 2–1-voiton kolmannen erän katkaisupelin kautta.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Ruusuvuoren osalta Yhdysvaltain avoimista ja sitä edeltävistä turnauksista ei lopulta jäänyt kovin paljoa kerrottavaa. Hubert Hurkaczia vastaan irtosi vakuuttava voitto, kuten myös Stan Wawrinkasta. Yhdeksästä ottelustaan syksyn jenkkikiertueella suomalainen kuitenkin voitti ainoastaan kolme. Paluu pelikentille oli edessä vasta viime viikonloppuna, kun Suomella oli Davis Cupissa vastassa Uusi-Seelanti. Kiranpal Pannu ja Isaac Becroft olivat sijalle 51 maailmanlistalla pudonneelle 23-vuotiaalle vain suupaloja.

Aiemmissa keskinäisissä kamppailuissa Ruusuvuori on onnistunut nollaamaan Bublikin kahdesti. Reilu vuosi sitten miehet kohtasivat Winston-Salemissa, jossa pelattiin Metzin tavoin kovalla alustalla ja suomalainen nappasi suhteellisen suvereenin voiton. 25-vuotiaan kazakstanilaisen uralla pidemmät voittoputket ovat loistaneet poissaolollaan ja suorittaminen tuppaa olemaan melkoisen epätasaista. Yllätysmomentti on aina läsnä, kun Bublik on kehissä, mutta Ruusuvuoren pitäisi torstaina yltää rutiinivoittoon.

Betsilapulle maistuu mainiosti suomalaisen voitto. Ruusuvuori pääsee tässä matsissa peliälyllään niskan päälle, sillä kazakstanilainen ei erityisen laskelmoiva ole. Lisäksi suomalainen pystyy vastaamaan vastustajansa korkeaan lyöntinopeuteen ja jopa hyötymään siitä.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Voittaja – Ruusuvuori” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,48 (2 x 1,74).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 348€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi vain 174€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!