ATP su 26.03. klo 22:35

Ruusuvuori - Daniel

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kova haaste! Ruusuvuoren seuraava vastustaja kylvettänyt maaliskuussa Ruudia, Berrettiniä ja Zvereviä

Huippuvireessä olevan Emil Ruusuvuoren urakka Miamissa jatkuu sunnuntaina, kun mies saa vastaansa Taro Danielin (ATP 97.). Lauantain vastaisena yönä japanilaispelaaja järjesti melkoisen jymy-yllätyksen lähettämällä Alexander Zverevin laulukuoroon. Toki on tiedostettu, että saksalainen on parhaalta tasoltaan kaukana, mutta tekeminen Danielia vastaan oli hämmästyttävän luokatonta.

Ei ole sattumaa, että nimenomaan Daniel kyykytti Zvereviä. Hurjassa nousukiidossa oleva japanilainen on pelannut hiljattain todella paljon, mikä on pitkälti seurausta loistavista otteista. Kovemman luokan nimistä Casper Ruud ja Matteo Berrettini ovat maaliskuussa joutuneet Zverevin ohella Danielin suupaloiksi, joten pelkästä suonenvedosta ei missään tapauksessa Miamin osalta voi puhua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ruusuvuorelle kolmannen kierroksen vastustaja on kiinnostava haaste. Jos on Daniel ollut kovassa iskussa, pätee sama suomalaiseen. Käynnissä olevassa turnauksessa Phoenixin kovatasoisen challengerin voittanut Nuno Borges ja Roberto Bautista Agut ovat jääneet helsinkiläispelaajan jyrän alle – molemmat suoraan kahdessa erässä. Maailmanlistan sijalla 28 majaileva Bautista Agut on joutunut Ruusuvuoren myllytykseen jo kahdesti parissa viikossa, sillä myös Indian Wellsin turnauksessa 23-vuotias suomalainen kyykytti espanjalaiskonkaria suoraan kahdessa erässä.

Tuleva matsi on tietysti oma lukunsa ja nousukiidossa oleva Daniel tarjoaa Ruusuvuorelle varmasti varteenotettavan haasteen. Edellisen kerran konkari on jäänyt ilman ensimmäistäkään erävoittoa seitsemän ottelua takaperin, kun Alex De Minaur onnistui miehen 2–0-numeroin Acapulcon ATP:n puolivälierissä kaataamaan. Zverev-matsissa 30-vuotias japanilainen ei menettänyt omaa syöttöään kertaakaan.

Kaksi vahvassa vedossa olevaa pelaajaa iskee yhteen, mutta ovatko Ruusuvuoren vahvat tykit takakentältä lopulta liikaa Danielille? Pitää huomioida, että suomalaisten helppojen virheiden määrä on ollut selvästi laskussa läpi kauden ja se näkyy ehdottomasti myös tuloksissa. Laadukas matsi on tiedossa, eikä se ratkea kovin nopeasti. Pelikohteeksi otetaan otetaan kombovalinta, joka osuu Ruusuvuoren voittaessa ja pelien kokonaismäärän ollessa vähintään 22 (Emil Ruusuvuori voittaa ja pelien yhteismäärä yli 21,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Ruusuvuori voittaa & yli 21,5 peliä), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ruusuvuori voittaa & yli 21,5 peliä” 25€ panoksella ja voit voittaa 65€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.