ATP ti 21.02. klo 15:30

Ruusuvuori - Evans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Olisi tyhmyyttä jättää betsi lyömättä! Jatkuuko Emil Ruusuvuoren vahva suorittaminen Dohassa?

Tämä on kutkuttavan suomalaistenniksen viikko eikä vähiten siinä mielessä, että Emil Ruusuvuori ja Patrik Niklas-Salminen voittivat nelinpelin avauskierroksella ykkössijoitetun parin sensaatiomaisesti jatkosta. Ruusuvuoren soolourakka alkaa tiistaina – vastustaja on kova haaste, mutta vahvasti nousujohteista kauden alkua pelaavalle suomalaiselle voi povata menestystä.

Turnaus siis alkoi suomalaisittain upeasti nelinpelissä, kun Ruusuvuori kaatoi parinsa Niklas-Salmisen kanssa ykkössijoitetun kaksikon Nikola Mekticin ja Mate Pavicin puhtaasti kahdessa erässä. Kaksinpelissä erinomaisesti viime aikoina esiintynyt Ruusuvuori saa vastaansa kutossijoitetun Daniel Evansin, jonka pelituntuma ei varmasti ole paras mahdollinen.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Australian avoimissa Evans putosi suomalaisen tavoin Andrei Rublevia vastaan, mutta on sen jälkeen pelannut ainoastaan yhden Davis Cupin karsintaottelun, jossa maailmanlistan sijalla 253 oleva kolumbialainen Nicolas Mejia piti brittikonkaria pilkkanaan. Vertailun vuoksi voidaan mainita, että Ruusuvuorella pelattuja otteluita on Rublev-tappionsa jälkeen jo viisi. Davis Cupin karsintamatseissa Espoossa 23-vuotias taituri oli supervakuuttava ja voitti sekä Argentiinan Pedro Cachinin että Facundo Bagnisin suvereenisti.

Suomen Tennisliitto

@tennisfi
Amazing Finns 🇫🇮

Niklas-Salminen/Ruusuvuori yllättää kärkisijoitetun parin Mektic/Pavic!

Varasijalta mukaan ja maailmanlistan 7 & 8 nurin; kyseessä on myös @patrikns uran ensimmäinen voitto ATP-tasolla 🙏🏼

Vaikka Ruusuvuori on parissa edellisessä ottelussaan hävinnyt, ei ole syytä painaa päätä pensaaseen. Sesonki on edennyt nousujohteisesti eivätkä esitykset ole pelillisesti heitelleet helmikuussa. Esimerkiksi Stéfanos Tsitsipás Rotterdamin avausvastustajana oli huonoa arpaonnea, mutta vielä avauserässä suomalainen pysyi mukavasti kyydissä ja erityisesti syöttö oli tarpeeksi korkeatasoista.

Seuraava vastustaja Evans on taistelija, mutta pelaajista taitavampi, vahvempi ja monipuolisempi on Ruusuvuori. Ottelupari nähdään ainakin kerrointen valossa todella tasaisena, mutta suomalaispelaajan iskukyky on tällä hetkellä vahvempi. Uhmapelaajien mielestä Ruusuvuoren kautta saadaan selvää etua ja olisi tyhmyyttä jättää tämä betsi lyömättä.