ATP ti 24.05. klo 12:00

Ruusuvuori - Humbert

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruusuvuori hyötyy vastustajan huonosta vireestä!

Kevätkesän yksi urheilullisia huippukohtia on Ranskan avointen tennisturnaus. Emil Ruusuvuoren urakka alkaa Roland Garrosilla sunnuntaina, ja vastaan avauskierroksella tulee Ranskaa edustava Ugo Humbert. Ranskalainen on Ruusuvuorta ylempänä rankingissa, mutta tämä ei kerro match-upista koko kuvaa.

Aikaisemminkin on tullut todettua, että Ruusuvuoren peli massalla on mennyt tänä vuonna eteenpäin, ja rankingit ovat nousseet, kun viime vuoden olemattomat pisteet massalta ovat korvautuneet. Ei Emil mikään massaspesialisti edelleenkään ole, mutta kevyemmät vastukset ovat hoituneet tällä alustalla tyylikkäästi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Humbert puolestaan on suoranaisessa vapaassa pudotuksessa – tappiot ovat seuranneet toisiaan, ja rankingsijoitus pudonnut sen myötä. Toki se on vielä 16 sijaa Ruusuvuorta parempi. Ranskiksen tilastot massalla ovat hyvin vaatimattomat, eikä kotiturnaus ole tässä mielessä minkäänlainen etu – päinvastoin paineet voivat olla vain haitaksi.

Toisella kierroksella vastaan tuleva Casper Ruud on todella paha vastus kummalle tahansa tämän otteluparin herralle, mutta ensimmäisellä kierroksella Ruusuvuorella on erittäin hyvät mahdollisuudet edetä Ruudia vastaan. Siispä Emiliä kuitille ja nautitaan hyvästä tenniksestä päivän ratoksi.