ATP ke 03.08. klo 19:00

Ruusuvuori - Hurkacz

Emil Ruusuvuoren matsit eivät helpotu! Kakkossijoitettu vastaan Washingtonin toisella kierroksella

Emil Ruusuvuori on aloittanut tällä viikolla Yhdysvalloissa valmistautumisensa tulevaan US Openiin, joka käynnistyy elo-syyskuun vaihteessa. Kuluva kausi ei ole ollut suomalaiselle helpoimmasta päästä, mutta viime aikoina peliesitykset ovat olleet pääasiassa todella vahvoja. Wimbledonin jälkeen 23-vuotias pelasi kaksi massaturnausta ja nyt käynnissä on ensimmäinen ATP-kisa kovalla alustalla sitten huhtikuun Miamin turnauksen. Toisella kierroksella Ruusuvuori mittaa Washingtonissa maailmanlistalla sijalla 11 olevan Hubert Hurkaczin pelivireen.

Puolalainen pääsi suoraan toiselle kierrokselle, joten miehen edellinen ottelu on peräisin Wimbledonin nurmelta reilun kuukauden takaa. Hieman yllättäenkin Hurkaczin tie nousi pystyyn heti avauskierroksella, kun Alejandro Davidovich Fokina pudotti 25-vuotiaan jatkosta viidessä erässä. Tietenkin on tiedostettava, että puolalainen on kovilla alustoilla maailmanluokan pelaaja ja etenkin miehen pisteenrakennus omissa syöttövuoroissa tihkuu iloa silmälle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Huomioitavaa on myös, että Ruusuvuori ei ole missään tapauksessa helppo vastustaja kovilla alustoilla. Suomalaisen kovat peruslyönnit ja syöttö ovat niin ikään kelpo aseita, mutta tasaisuus on se, mitä kaivataan. Avauskierroksella 23-vuotias käytännössä lahjoitti ensimmäisen erän Mackenzie McDonaldille omilla virheillään. Lopulta kanttia löytyi, kun sitä mitattiin ja suomalainen nousi takaa rinnalle ja ohi 2–1-loppunumeroihin (1–6, 6–4, 6–4).

Turnauksen kakkossijoitettua puolalaista ei missään tapauksessa pidä aliarvioida ja mies pääsee pitkästä aikaa kovalla alustalle. Hetkeen ei olla Hurkaczia pelikentillä muutenkaan nähty ja siinä piilee suomalaisen sauma. Tämä matsi ei ole kummallekaan helppo ja haiskahtaa, että astetta pidempäänkin saatetaan pelata. Ruusuvuori on toki ottanut myös hiljattain kovia päänahkoja – esimerkiksi Hampurin massalla mies kaatoi Diego Schwartzmanin heti avauskierroksella. Betsien kannalta houkuttelevinta on kuitenkin ottaa kupongille yli 22,5 peliä -kohde. Murtoja ei ole tässä kamppailussa liikaa tarjolla! Ota veto kiinni Sportazalla tästä ja nappaa parhaat tennisdiilit haltuun erinomaisesta kohdevalikoimasta.

10 euroa pelirahaa