to 18.01. klo 11:30

Ruusuvuori - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarjoileeko suomalaissankari superyllätyksen? Emil Ruusuvuori hyppää päänäyttämölle jo toisella kierroksella!

Emil Ruusuvuori hyppää Rod Laver Arenalle jo Australian avointen toisella kierroksella, kun vastaan tulee kolmossijoitettu Daniil Medvedev. Jälleen kerran voidaan todeta, että paras mahdollinen tuuri ei suomalaisella arvonnassa ollut. Tällä hetkellä Ruusuvuori on kuitenkin huippuvireessä ja pystyy laittamaan maailmanluokan vastustajalle kampoihin. Voittoon se ei ehkä riitä, mutta Uhmapelaajille on tarjolla maistuvaa betsattavaa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Pidetään mielessä, että Ruusuvuori pelasi yhden uransa laadukkaimmista ja tasaisimmista turnauksista Hong Kongissa heti kauden alkajaisiksi. Suomen Davis Cup -sankari eteni aina finaaliin saakka, jossa taipui Andrei Rubleville tiukassa kamppailussa. Australian avointen avauskierroksella Ruusuvuori pyyhki suvereenisti lattiaa Patrick Kypsonilla.

Medvedev ei missään tapauksessa ole täydellinen pelaaja. Omintakeisesta tekniikastaan tunnettu maailmanlistan kolmonen ei ollut esimerkiksi viime kauden päättäneessä ATP-finaaliturnauksessa lainkaan vakuuttava ja hävisi kaikki kolme otteluaan. Ennen Australian avoimia mies pelasi yhden ainoan näytösottelun ja Australiassa avauskierroksella oli ongelmia, mutta vastustaja joutui keskeyttämään Medvedevin johtaessa erin 1–2.

Nyt on Ruusuvuorella iskun paikka, koska peruspelaaminen on paremmassa jiirissä kuin aikoihin ja Medvedevin pelituntuma sekä iskukyky hakevat vielä uomiaan. Varmasti suomalainen ei ole vastustajallekaan mieluisin haaste toisella kierroksella, koska mitään helppoa polkua jatkoon tässä ei Medvedeville ole. Pelivalinnaksi otetaan, että Ruusuvuori voittaa vähintään yhden erän.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ kohteeseen “Emil Ruusuvuori voittaa erän” kertoimella 2,12.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.