ATP ti 28.06. klo 16:30

Ruusuvuori - Nishioka

Emil Ruusuvuori jyrää jatkoon Wimbledonin avauskierroksella!

Emil Ruusuvuoren Wimbledon-urakka käynnistyy tiistaina. Alla on vahva valmistautuminen, kun jo maailmanlistan 48. sijalle ponnistanut 23-vuotias on pelannut mukavat kahdeksan ottelua nurmella. Tuloksellisesti matsit ovat sujuneet melko vaihtelevasti, mutta tämä alusta sopii mainiosti suomalaiselle ja nähdyt otteet lupaavat varsin hyvää tulevaa ajatellen. Avauskierroksella vastaan tuleva Yoshito Nishioka on kohdannut Ruusuvuoren kertaalleen tänä vuonna.

Kaksikon edellisen keskinäisen kamppailun voitti massalla Ruusuvuori suoraan kahdessa erässä Münchenin ATP-turnauksessa huhtikuussa. Nurmella erojen voisi kuvitella kasvavan, sillä Ruusuvuoren paketti on kaikessa monipuolisuudessaan laadukkaampi, kun katsotaan pisteiden rakentamista, ohjaamista ja peruslyöntipelaamista. Nishioka ei ole pelannut tällä kaudella ensimmäistäkään ottelua nurmella, mikä sataa niin ikään suomalaisen laariin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ruusuvuorelle siirtymä massalta nurmelle on ollut vaiherikas, mutta isossa kuvassa pelaaminen vaikuttaa hyvältä. Lontoon ATP-turnauksessa Ruusuvuori eteni karsintojen kautta aina kolmoskierrokselle saakka kaatamalla ensin Jay Clarken sekä Feliciano Lopezin ja varsinaisessa turnauksessa Quentin Halysin sekä Jack Draperin. Kolmannella rundilla Marin Cilic oli liikaa, mutta Ruusuvuori pystyi haastamaan kovaa kroatialaista melko hyvin – matsi päättyi lukemin 0–2 (6–7, 4–6).

Tämän ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella joko Lopezin tai kovan hollantilaisen Botic van de Zandschulpin. Ruusuvuori lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, eikä peräti viisi matsia peräkkäin hävinnyt ja selvästi vähemmän pelannut japanilainen pysty laittamaan kampoihin. Huhtikuun kohtaaminen Ruusuvuorta vastaan mahtuu Nishiokan viiden tappion putkeen, sillä mies on tuon jälkeen pelannut ainoastaan neljä kamppailua – Ruusuvuorella pelattuja otteluja on samalla aikavälillä peräti 16.

Betsivalinnaksi otetaan suomalaisen voitto suoraan kolmessa erässä (Ruusuvuori -2,5). Tähän uskaltaa painaa astetta isommallakin panostuksella, sillä asetelmat ovat todella selvät. Japanilaisen pelituntuma ei mitenkään voi olla yhtä hyvä kuin suomalaisella ja tämä on toden totta vasta kauden ensimmäinen ottelu nurmella Nishiokalle. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske vedot sisään! Löydät laadukkaan valikoiman tenniskohteita, parhaat kertoimet ja hyvät tarjoukset – ensitalletukselle tulee 100% bonus.

10 euroa pelirahaa