ATP pe 16.06. klo 17:00

Ruusuvuori - Sinner

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaatuuko huippuvastus? Ruusuvuori timanttisessa puolivälierässä – nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Upeasti on käynnistynyt Emil Ruusuvuoren (ATP 42.) nurmikausi Den Boschin turnauksessa. Suomalainen on jo kukistanut pari tiukkaa pelimiestä, mutta puolivälierissä haaste kovenee entisestään. Maailman terävintä kärkeä kirittävä Jannik Sinner (ATP 9.) muistetaan esimerkiksi viime kauden viihdyttävimmistä otteluista niin kovalla alustalla kuin nurmella. Riittääkö suomalaisella hauis haastaa tosissaan maailmanlistan yhdeksäntenä paistatteleva nuorukainen perjantaina?

*Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon Ruusuvuoren huippumatsiin.

Ruusuvuori on kaatanut ensimmäisillä kierroksilla mukavassa nosteessa olevan Brandon Nakashiman sekä Ugo Humbertin – molemmat numeroin 2–1. Erityisesti suomalainen on loistanut omissa syötöissään ja kahdessa ensimmäisessä matsissa Den Boschin turnauksessa helsinkiläinen on kirjauttanut peräti 21 läpisyöttöä voittaen myös omat kakkosensa yli 60-prosenttisesti. Tällaiset näytöt lupaavat erittäin hyvää kovaa kyytiä lähestyvää Wimbledonia ajatellen.

Libéma Open🎾

@LibemaOpen
Jannik Sinner takes win number 30 this season and defeats Alexander Bublik in round 2 🔥

#LibemaOpen #LO2023 #Tennis #Grasscourt

Sinnerillä on ollut viime aikoina yllättävän paljon ongelmia eikä homma massalla oikein tuntunut kulkevan. Nurmi on tietysti omanlaisensa alusta, joka varmasti parhaimmillaan sopii italialaisen pelityylille, mutta siellä on apina selässä tällä hetkellä. Ranskan avoimissa tuli lähtö jo toisella kierroksella Daniel Altmaieria vastaan ja tykkipelaaja Francisco Cerundolo kyykytti italialaista Roomassa. Onko seuraavana Ruusuvuoren vuoro?

Sinner pääsi Den Boschissa suoraan toiselle kierrokselle eikä Alexander Bublik tuottanut miehelle vaikeuksia, mutta tässä turnauksessa huipputasolla esiintynyt Ruusuvuori on täysin eri kaliiperin haaste. Vedonlyöjiä hemmotellaan kerrointen muodossa – tiedetään, ettei italialaisen pelaaminen ole aivan optimissa ja Ruusuvuori puolestaan suorittaa parhaalla tasollaan. Tässä kelpaa läväyttää maksimipanostuksella tiskiin suomalaisen voittoa pelitasoituksella (Ruusuvuori +4,5) – mitään läpihuutojuttua tästä ei ole luvassa.

Nappaa 25€ ilmaisveto Ruusuvuoren matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Ruusuvuoren matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.