ATP to 30.06. klo 13:00

Ruusuvuori - van de Zandschulp

Nappaako Emil Ruusuvuori heti putkeen uransa toisen voiton Wimbledonissa?

Uransa ensimmäisen voiton Wimbledonissa tiistaina naulannut Emil Ruusuvuori kohtaa toisella rundilla Botic van de Zandschulpin. Pelaajat ovat melko tasaväkisiä, kun katsotaan tilastoja nimenomaan nurmella. Edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta ei ole kovin kauaa ja tuolloinkin pelattiin viheriöllä. Kesäkuun alussa suomalainen oli Den Boschissa hollantilaisen kotiturnauksessa vahvempi.

Ruusuvuori kärsi Wimbledonin avausvoitossaan ajoittain siitä, että vastustajan taso oli todella huono. Siis liian surkea, jotta flow-tila voisi pysyä yllä. Liikaa helppoja virheitä sattui suomalaiselle etenkin kamppailun kolmannessa erässä. Lopulta rutiini riitti kuitenkin välttämään suuremman sekoilun ja hienoon 3–1 (6–2, 6–2, 4–6, 6–4) -voittoon Yoshihito Nishiokaa vastaan. Tuleva vastustaja on vahva, mutta ottelujen sisällä ailahteleva.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Avauskierroksella van de Zandschulp kaatoi Feliciano Lopezin suoraan kolmessa erässä. Ennen Wimbledonia mies ehti pelata seitsemän ottelua nurmella. Lontoon ATP-turnauksessa hollantilainen ylsi aina välieriin saakka, mutta Mallorcalla tie nousi pystyyn jo ensimmäisellä kierroksella Marcos Gironia vastaan. Ruusuvuoren 26-vuotias kohtasi viimeksi kotiturnauksessaan ’s-Hertongenboschissa. Matsi päättyi muutamaa vuotta nuoremman suomalaisen voittoon 2–1 (4–6, 6–2, 6–1).

Ei ole väärin sanoa van de Zandschulpia mielialapelaajaksi. Ensimmäinen kamppailu Wimbledonissa sujui hyvin, mutta Ruusuvuori on hollantilaiselle iso haaste. Matsista voi tulla hieman pidempi taistelu, mutta aivan hiljattain on nähty, kuinka suomalaisella on aseet ottaa päänahka tässä parissa. Ruusuvuori on ottelujen sisällä tasaisempi, mikä on erityisesti kamppailun mahdollisen pitkittymisen kannalta edukasta. Pelivalinnaksi otetaan suomalaisen voitto. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja lämää panokset sisään!

10 euroa pelirahaa