ATP ti 10.01. klo 07:00

Ruusuvuori - Ymer

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on value! Ylivoimaiselle Emil Ruusuvuorelle hurja kerroin Adelaidessa

Nyt on nopeimmille herkkua tarjolla! Emil Ruusuvuoren piti alunperin pelata Sebastian Kordaa vastaan Adelaiden toisessa ATP-turnauksessa, mutta yhdysvaltalainen vetäytyi odotetusti ottelusta. Uudeksi vastustajaksi suomalaiselle löytyi karsintojen kautta mukaan turnaukseen noussut ruotslainen Mikael Ymer ja sinivalkolippua sopii heiluttaa juuri auenneille kertoimille astetta reilummalla kädellä.

Kaksikko on toisilleen erittäin tuttu jo junoripuolelta ja pääasiassa keskinäisissä kohtaamisissa on kuitenkin dominoinut selvästi suomalainen. Ymer teki toki viime kaudella kovaa nousua ja onnistui kertaalleen jopa Ruusuvuoren kaatamaan. Vuotta vanhemman ruotsalaisen voitto viime vuoden elokuun alussa Washingtonissa oli jättiyllätys ja sen toistumiseen on erittäin vaikeaa uskoa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ruusuvuori on pelaajista selvästi tasaisempi ja Ymer sortuu ajoittain melkoiseen höntyilyyn, mistä on varmasti Adelaidessa suomalaiselle etua. Jo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ruotsalainen joutui todella koville, kun tämä kohtasi karsinnoissa kotikentällään pelanneen Jordan Thompsonin. Voitto irtosi Ymerille lopulta kahdessa erässä numeroin 7–6 (7–4), 7–5.

ATP Tour

@atptour
The field for Adelaide 2.0 is set 👀

@AdelaideTennis | #AdelaideTennis

Takakentällä Ruusuvuori dominoi tässä parissa selvästi ja miehen peruslyönnit ovat vastustajaa painavampia. Ymer on parhaimmillaan kohtuullinen syöttäjä, mutta suomalainen on myös sillä osa-alueella etevämpi. Pelaajien tasoeroa kuvastaa se, että Ymer on rajoilla ATP250-tason turnauksiin suoraan pääsevien pelaajien osalta. Usein ruotslainen joutuu hakemaan paikkansa karsinnoista, kun Ruusuvuori puolestaan on selvästi vakiinnuttanut paikkansa tällä tasolla.

Piti todella pari kertaa hieraista silmiä, kun kertoimet aukesivat maanantai-iltapäivästä – Ruusuvuorelle tarjotaan palautusta 1,86 Mobilebetillä. Tässä on vidusti valuee eli pää märkänä suomalaista kupongille ja nauraen pankkiin!