ATP su 12.03. klo 21:30

Ruusuvuori - Zverev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alexander Zverev miljoonan mailin päässä parhaastaan! Jatkuuko Emil Ruusuvuoren dominointi?

Vahvaan iskuun Yhdysvalloissa päässyt Emil Ruusuvuori kohtaa Indian Wellsin ATP:n kolmannella kierroksella Alexander Zverevin, joka etsii yhä parasta iskuaan. Kuten tiedetään, saksalaisella on historiaa ohipeleistä ja mitä ihmeellisimmistä sulamisista. Alkukausi on ollut parhaimmillaan maailman kärjen haastavalle pelaajalle ailahteleva, mikä tosin menee vähintään osittain pitkän loukkaantumisen piikkiin.

Viime kesänä Zverev oli parhaimmillaan toisena maailmanlistalla, mutta loukkasi nilkkansa nivelsiteitä Ranskan avoimissa. Tiedossa oli todella pitkä sairasloma, josta saksalainen maksaa vielä tällä kaudella kovaa hintaa. Tällä hetkellä mies on erittäin kaukana tasolta, jolla hän pelasi, kunnes loukkaantumisen vuoksi jäi viime kesänä sivuun. Australian avoimissa saksalainen putosi jo toisella kierroksella karsintojen kautta sisään tullutta Michael Mmohia vastaan ja sitä seurasivat nopeat putoamiset Rotterdamissa ja Dohassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Emil Ruusuvuori

@EmilRuusuvuori
Cool, love the tennis paradise 🙏🏼 Very happy with today’s performance, 3R here I come!

@BNPPARIBASOPEN

Ruusuvuori pystyy varmasti laittamaan Zvereville kovan testin sunnuntaina. Huippuiskussa Indian Wellsin turnauksessa aloittanut suomalainen kukisti avauskierroksella Clement Lestiennen suvereenisti, vaikka ranskalainen lopulta keskeytti hieman ennen matsin loppua. Toisella kierroksella Roberto Bautista Agut (ATP 27.) oli paperia Ruusuvuoren käsittelyssä ja hävisi suoraan kahdessa erässä (6–7, 2–6).

Helmikuun alussa suomalainen pelasi hulppealla tasolla Davis Cupin karsinnoissa ja nyt Yhdysvalloissa on nähty samansuuntaisia esityksiä. Parhaalta tasoltaan kaukana oleva Zverev on selvittänyt viime aikoina vain kourallisen matseja ja kovimmat suoritukset ovat jääneet piippuun. Yllättääkö Ruusuvuori? Siihen uskotaan ja suomalaisen voitolle ladataan panokset sisään!