Grand Slam to 26.01. klo 10:30

Rybakina - Azarenka

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon-voitto kirkkaana muistissa! Onko yllättävän pitkälle päässyt konkari paperia tulista syöttäjää vastaan?

Elena Rybakina on ollut läpi Australian avointen suvereeni. Erityisesti pelaajat, joilla ei samanlaista tulivoimaa ole, ovat jääneet täysin jyrän alle. Syöttö on niin ikään kazakstanilaiselle yksi suurimmista valteista ja se on toiminut loistavasti. On pieni ihme, että epätasainen ja kauas maailman kärjesta pudonnut Victoria Azarenka on yhä mukana, mutta nyt viimeistään tulee noutaja.

Syyskausi ei todellakaan mennyt Rybakinan osalta putkeen, mutta ottelutauko näyttäisi tehneen tehtävänsä. Nyt kazakstanilainen on palannut tasolle, jota nähtiin tämän Wimbledon-voitossa viime kesänä. Tällä hetkellä kaikki vaikuttaisi onnistuvan – ja tärkein ase eli syöttö on jälleen siinä kunnossa, että hyvät neuvot ovat kalliita käytännössä vastustajalle kuin vastustajalle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tässä turnauksessa kovaa pommittavan Rybakinan haaviin ovat jääneet esimerkiksi maailmanlistan ykkönen Iga Swiatek sekä Danielle Collins. Puolivälierissä kaatui suhteellisen kivuttomasti Jelena Ostapenko. Viimeisimmässä kamppailussaan Rybakina antoi yhden vaivaisen murron, mikä on naisten puolella todella vähän. Lisäksi helppojen virheiden määrä verrattuna syksyyn on ollut selvästi laskussa.

#AusOpen

@AustralianOpen
Smile if you're into the final four 😄

#AusOpen#AO2023

Ainoastaan yhden erän turnauksessa hävinnyt ja 35 ässää otteluissaan pommittanut kazakstanilainen on todella vaikea pala Azarenkalle. Todella kokeneen 33-vuotiaan turnaus on edennyt odotuksiin nähden jopa hämmästyttävän hyvin. Ennen kuluvaa turnausta nainen on ehtinyt pelata seitsemän grand slamia päästen aina korkeintaan neljännelle kierrokselle.

Rybakina on tätä nykyä perustasoltaan ja etenkin kovalla alustalla selvästi Azarenkaa laadukkaampi peluri. Tämä turnaus on noudatellut Rybakinan voittokulun ja suoritusten osalta jokseenkin samaa kaavaa kuin viime kesän Wimbledon. Uhmapelaajien papereissa kazakstanilainen on ylivoimainen suosikki paitsi tähän otteluun myös koko turnauksen voittajaksi. Torstaiaamulle pelivalinnaksi täräytetään Rybakinan voitto vähintään kolmen pelin erolla (Pelitasoitus – Rybakina -2,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Games Spread – Elena Rybakina -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Elena Rybakina -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 42€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.