WTA to 07.07. klo 17:00

Rybakina - Halep

Ilmaisia murtoja ei ole tarjolla! Häviääkö vastustamattoman ylivoimainen Simona Halep vihdoin erän?

Simona Halep on nostanut itsensä kenties suurimmaksi voittajasuosikiksi. Välierässä vastassa on kuitenkin kova haaste, eikä mikään murtoautomaatti. Elena Rybakina on vahva syöttäjä, joka on päässyt tilastollisesti lähes romanialaisen tasolle tässä turnauksessa. Halep on kuitenkin kovissa paikoissa huomattavasti kokeneempi pelaaja, joka on päässyt parhaalle tasolleen pitkästä aikaa. Vuoden 2019 Wimbledon-voittaja on ansaitusti selvä ennakkosuosikki.

Viidessä matsissaan Halep ei ole hävinnyt ensimmäistäkään erää ja turnauksen edetessä ottelut ovat vain nopeutuneet. Esimerkiksi puolivälierä Paula Badosaa vastaan kesti ainoastaan tunnin, kun romanialainen teki kentällä käytännössä mitä lystäsi. Näin hyvää Halepia on nähty viimeksi vuonna 2019, kun nainen jyräsi Wimbledonissa turnausvoittoon. Ainoa merkittävä ero suhteessa kokeneen 30-vuotiaan edelliseen – mestaruuteen päättyneeseen – turnausvisiittiin on ollut syötössä, joka on ollut kokonaisuudessaan sitäkin vakuuttavampaa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vaikka Halep on pelannut nopeita otteluita ja ottanut hurjan määrän murtoja tässä turnauksessa, on välierävastustajan syöttötyöskentely isossa kuvassa vakuuttanut. Elena Rybakina on suurella todennäköisyydellä vaikeampi murrettava edellisiin vastustajiin verrattuna, minkä lisäksi kazakstanilainen voi kyetä vastaamaan Halepin aggressiivisuuteen palloralleissa. Ainakaan samanlaista vyöryä helppoja virheitä ei ole odotettavissa vastustajalta kuin parissa romanialaisen edellisessä matsissa.

Toki paljon oli kyse myös Halepin ylivoimaisuudesta, mutta melkoisella kultatarjottimella sekä Badosa että Amanda Anisimova lopulta konkarille tien välieriin tarjoilivat. Jos Rybakina löytää parhaan syöttövireensä, saattaa romanialainen jopa hävitä ensimmäistä kertaa turnauksessa kokonaisen erän – koko kamppailun tappioon on vaikeaa uskoa. Pelivalinnaksi maistuu, että matsissa nähdään yli 20,5 peliä. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja tsekkaa myös muut vedonlyöntikohteet Wimbledoniin – tarjolla on erinomainen valikoima sekä kilpailukykyiset kertoimet.

10 euroa pelirahaa