WTA la 09.07. klo 16:00

Rybakina - Jabeur

Yltääkö syötöllään dominoiva Elena Rybakina jopa koko Wimbledonin voittoon?

Elena Rybakina järjesti varsinaisen jymypaukun jyräämällä loistavaa turnausta pelanneen Simona Halepin välierissä lukemin 2–0 (6–3, 6–3). Ons Jabeurin nurmikausi on sujunut todella vakuuttavasti, mutta samaa saattoi sanoa romanialaisen osalta ennen välieräkamppailua kazakstanilaista vastaan. Rybakinan syöttöpelaaminen on WTA-kiertueella tulivoimaisimpia ja Wimbledonissa 23-vuotias ei ole ilmaisia murtoja jaellut. Toki Jabeurin 11 perättäisen voiton putki nurmella on ilmiömäinen näyte tunisialaisen kyvyistä sekä itseluottamuksesta tällä alustalla.

Rybakinan ylivoimainen näytös välierässä huippuvahvaa turnausta pelannutta Halepia vastaan oli todella kova myrskyvaroitus Jabeurin suuntaan. Maailmalistan kakkosta voi pitää ehkä monipuolisempana pelaajana, mutta kazakstanilaisen syöttö on todella vaarallinen ase näissä kekkereissä. On syytä huomioida, että Rybakina on hävinnyt ainoastaan yhden erän koko Wimbledonissa ja jyrännyt viidessä kamppailussa jatkoon suoraan kahdessa erässä. Oikeastaan kaikissa voitokkaissa kamppailuissa syöttö on muodostunut ratkaisevaksi tekijäksi, mutta se ei suinkaan ole kazakstanilaisen ainoa ase.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Jabeurilla oli yllättävän suuria vaikeuksia välieräottelussaan Tatjana Mariaa vastaan matsin toisessa erässä, jonka tunisialainen hävisi lopulta. Koko matsi kuitenkin ratkesi lopulta melko selkein numeroin (6–2, 3–6, 6–1). Tämän vuoden naisten finaali on monella tapaa historiallinen, sillä Rybakina on ensimmäinen kazakstanilainen ja Jabeur puolestaan ensimmäinen afrikkalainen nainen grand slam -finaalissa. Ottelusta voi odottaa todella tasaista vääntöä, mutta markkinaa vastaan betsaaminen kiinnostaa marginaalien ollessa näin pienet.

Naiset ovat kohdanneet aiemmin kolmesti ja voitot ovat 2–1 Jabeurille, mutta edellisessä väännössä Rybakina joutui luovuttamaan ottelun. Loppuun saakka pelatuissa kamppailuissa on nähty kolme erää molemmilla kerroilla. Naisten Wimbledon-finaalissa luotetaan Rybakinaan pelitasoituksella (+2,5). Pienten marginaalien kamppailussa syötön merkitys on noussut tässä turnauksessa jälleen kerran esiin – vielä enemmän naisten sarjassa. Tämän takia kazakstanilainen on Uhmapelaajien valinta. Ota betsi tästä kiinni Sportazalla.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa