Grand Slam la 28.01. klo 10:30

Rybakina - Sabalenka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viiden tähden value: Tennismaailmaa hävettäisi, jos näillä suorituksilla irtoaa Australian avointen voitto!

Nyt on herkkujen herkku – kertoimet väärin päin! Elena Rybakina on totaalisesti aliarvioitu naisten finaalissa Australian avoimissa ja se lämmittää Uhmapelaajien mieltä. Aryna Sabalenka on tulinen voimapesä, mutta nainen ottaa kentällä älyttömiä riskejä ja on liian virhealtis. Pelkällä räiskimisellä ei todellakaan kaadeta hallitsevaa Wimbledon-voittajaa Rybakinaa!

Rybakina on näyttänyt tässä turnauksessa, mihin parhaimmillaan pystyy. Pelaaminen esimerkiksi maailmanlistan ykköstä Iga Swiatekia, tulista Jelena Ostapenkoa sekä jo aiemmassa vaiheessa Danielle Collinsia vastaan on ollut aivan yhtä laadukasta kuin edellisen sesongin parhailla hetkillä. Kaikista suurin ase kazakstanilaisella on ykkössyöttö, jolla hallitseva Wimbledon-voittaja on paukuttanut 45 ässää tässä turnauksessa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

#AusOpen

@AustralianOpen
"It's unbelievable what you've done for us."

Elena Rybakina thanks the Original Nine.

#AusOpen#AO2023

Rybakina on voittanut vastustajien kenttään palauttamilla ykkössyötöillään pisteitä 91 kertaa eli toiseksi eniten koko turnauksessa. Tämä on merkittävää, koska yli puolet kazakstanilaisen ykkösistä ovat jääneet kokonaan palauttamatta. Pitkissä palloralleissa selvästi kliinisemmällä Rybakinalla on etulyöntiasema sekä omassa että vastustajan syötössä. Victoria Azarenkaa vastaan saatiin torstaina hyvä näyte siitä, millaiseen mankeliin kazakstanilainen voi parhaimmillaan vastustajansa laittaa.

Sabalenka on voimapelaaja, mutta finaalivastustaja pystyy vastaamaan hyvin. Kahdessa edellisessä ottelussaan maailmanlistan vitonen on laukonut 60 helppoa virhettä neljässä erässä ja lukema on brutaali. Lukema on sellainen, että tennismaailmaa hävettää, jos vastaavilla suorituksilla irtoaa grand slam -pysti. Sabalenka tekee myös paljon kaksoisvirheitä ja naisella on historiaa kipsaamisesta kovissa paikoissa. Nyt kannattaa laittaa Rybakinaa tiketille isolla moukarilla!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Voittaja – Elena Rybakina), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Elena Rybakina” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.