PDC ke 21.12. klo 16:30

Rydz C. - Rock J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Näin nappaat Dartsista lähes ilmaista rahaa! Tuleva supertähti Rock pesee Rydzin helposti!

Tämän hetken kuumin Darts-nimi on ehdottomasti englantilainen Josh Rock. Vasta 21-vuotias nuorukainen on heittänyt tänä vuonna, ja varsinkin loppuvuonna uskomattoman hyvin, ja nostanut täten itsensä koko Darts-kansan huulille. Rock on lajin tuleva huippunimi.

Rock kohtaa toisen kierroksen ottelussaan Callan Rydzin. Ottelu alkaa klo: 16:30, ja se pelataan tuttuun tyyliin paras viidestä pelistä -formaatilla. Kyseisessä formaatissa pelivoittoon vaaditaan kolme legivoittoa. Ottelun selvä ennakkosuosikki on Rock, mutta koska kertoimet eivät riitä alkuunkaan Rockin kovasta suosiosta johtuen, napataan lapulle 180’s hettojen voittajaksi Josh Rock.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Rock on koko vuoden kovin scoraaja. Herra on äärimmäisen kovassa iskussa, ja nuorukaiselta on nähty uskomattomia suorituksia ja lähes ennätyksiä rikkovia otteluita. 110 AVG:n ottelut eivät ole Rockille jokapäiväisiä, mutta hän on yksi ainoista heittäjistä, jonka kohdalla voidaan edes puhua kyseisistä suorituksista. Pitkälti T20:n kautta pelaava Rock ei siis vierastele 180’s heittoja.

Rockille tarjottava kerroin kelpaa mainiosti kyseiseen kategoriaan. Rock on selvästi vahvempi scoraaja sekä triplarinkin naputtelija, kuin Rydz.