Anadolu Efes - CSKA

su 19.05. Klo 21:30

Saako Efesin tuhkimotarina arvoisensa päätöksen?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Euroliigan huipennus nähdään tänään illalla, kun finaalissa pelaavat Anadolu Efes ja CSKA. Molemmat nappasivat varmasti yhden parhaimmista voitoista perjantaina, kuten etenivät finaaliin asti. Asetelma finaaliin on konkari vastaan ensikertalainen. CSKA pelaa 14. kertaa finaalissa ja puolet niistä kerroista on tullut vuoden 2006 jälkeen. Samalla venäläiset metsästävät kahdeksatta mestaruutta. Efes puolestaan pelaa ensimmäistä kertaa historiassa finaalissa ja heillä on mahdollisuus saada todellinen unelmien kausi, koska viime kaudella joukkue oli sarjan viimeisin.

Välierissä Efes murskasi Fenerbachen tieltään lukemin  73-92. Efes oli alusta lähtien kuskin paikalla, eikä Fenerbachella ollut pahemmin mahdollisuuksia pientä rimpuilua vain, mikä ei myöskään kantanut kovin kauas. CSKA puolestaan pudotti Realin huikeiden vaiheiden jälkeen ja sai samalla revanssin viime vuodesta, jolloin osat menivät toistepäin.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Efes teki samalla historiaa Fenerbachea vastaan, kun kaksi pelaajaa samasta joukkueesta tekivät molemmat vähintään 25 pistettä. Shane Larkin toimi kapellimestarina tehden huimat 30 pistettä ja häntä säesti Vasilije Micic tehden kyseiset 25 pistettä. Tämä oli ensimmäinen kerta Final Four -pelissä sitten vuoden 1994, kun näin tapahtui.

Finaalissa CSKA on selkeä suosikki voittamaan finaalit selvästi nimekkäämmällä joukkueella, joista avainpelaajiin kuuluu esim. Sergio Rodriguez sekä Nando De Colo. Heiltä löytyy myös paljon muita nimekkäitä pelaajia ja materiaalin puolesta heillä on selkeä etulyöntiasema, mutta Efesin etuna on parempi joukkuepelaaminen. Lisäksi ainoastaan CSKA:lla on hävittävää, koska Efes on ylittänyt jo kaikki odotukset jolloin heillä peli paljon vapautuneempaa ja voivat nauttia tästä historiallisesta ottelusta. Mikäli Larkin jatkaa samalla peli-ilmeellä ja Efes upottaa kolmen pisteen heittoja samalla tavalla voi tuhkimotarina päättyä mitä parhaimmalla tavalla.

Peleihin otamme ehdottomasti Efesiä 4,5 pisteen tasoituksella, koska uskomme, että ottelu tulee olemaan todella tasainen ja ratkaisu voidaan nähdä viimeisillä hetkillä. Myös pienellä kokeiltava Efesin voittoa poskettomalla kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!