Veikkausliiga la 16.07. klo 18:30

Maarianhaminan IFK - HIFK

Saako HIFK:n surullinen kiikariputki jatkoa?

Kamratmöte ei ehkä ole tällä hetkellä kaikkein kutkuttavin taistelu Veikkausliigassa, mutta betsien kannalta tähän on olemassa oikein houkutteleva vaihtoehto. Vierailla on isojen pelillisten onglemien lisäksi toimistolla puurot ja vellit sekaisin niin pahasti, ettei ole varmaa saako se pelattua edes tätä sesonkia loppuun. Isännillä ei sentään välitöntä katoamisen uhkaa ole ja etenkin kotikentällä on kulkenut. Helpottava vierasvoitto tuli plakkariin edelliskierroksella, kun ryhmä kairasi täydet pisteet Vaasassa.

Vepsu-voitto nosti takuulla isäntien tunnelmaa ja tällä hetkellä joukkueella on maukas pisteputki käynnissä. Edellisessä kotikamppailussaan kesäkuun puolella ryhmä nappasi HJK:ta vastaan upean voiton ja sen jälkeen MIFK haki Hongalta 1–1-tasapelillä pisteen niin ikään vieraissa. Talouskurimuksessa painiva HIFK on jäänyt kahdessa edellisessä matsissaan kiikareille ja maalinteko-ongelmat ovat nousseet ratkaisevaksi tekijöiksi kotitappioissa Ilvestä sekä Hakaa vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sekä Jusif Ali että Wilfried Kanon vaihdettiin sivuun viime viikonlopun Haka-kamppailussa loukkaantumisten takia. Mikäli miehet eivät pelaamaan pysty, on Mixu Paatelaisella reilusti mietittävää kokoonpanon osalta. Isäntien osalta Mohammed Abubakari, Mikko Sumusalo sekä Robin Sid jatkavat sivussa. HIFK:n osalta ykkösmaalivahti Beto jatkaa pelikiellossa saatuaan suoran punaisen kortin Ilves-kamppailussa. Ilman kakkosmaalivahtia Ramilson Almeidaa lukemat olisivat tosin voineet Haka-matsissa olla esimerkiksi 0–6. Maalivahtiosasto ei yksin voi tällä hetkellä pelastaa jatkuvasti rypevää HIFK:ta.

Betsien kannalta kotijoukkue vetää ennakkosuosikin asemasta huolimatta puoleensa. Maalihanat ovat auenneet viime aikoina kunnolla ja erityisesti John Owoerista on kuoriutunut vahva ratkaisija viime aikoina. Viidessä edellisessä kamppailussa kolme maalia viimeistellyt 35-vuotias nigerialainen on tällä hetkellä kuuma ase hyökkäyspäässä maarianhaminalaisittain. Kuten todettu, HIFK:n osalta ruuti on ollut märkää – oikeastaan se ei pääse edes riittävästi laadukkaisiin tilanteisiin.

Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (MIFK -1). Betsi osuu isäntien kahden maalin voitolla, mutta mitätöityy kotijoukkueen voittaessa ainoastaan maalilla. Veto isketään kiinni Sportazalta, joka tarjoaa erinomaisten Veikkausliiga-kertoimien lisäksi mainion valikoiman futiskohteita kaikkiin Pohjoismaisiin huippusarjoihin. Avaa pelitili tästä ja tsekkaa myös kampanjat, joissa on paljon kokeilunarvoista tarjontaa!

10 euroa pelirahaa