World Rally Championship to 22.06. klo 14:00

WRC - Safari-ralli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä ralli on ehdoton klassikko Рsen ehjänä läpi päässeet ovat vahvoilla!

Juhannuksen aikana ajettava Safari-ralli on yksi rallimaailman ehdottomia klassikoita. Hannu Mikkola rikkoi taian voitollaan vuonna 1972, ja suomalainen kuski on vienyt Keniassa ajettavan vaativan rallin kaikkiaan yhdeks√§n kertaa ‚Äď viimeisimp√§n√§ Kalle Rovanper√§ viime vuonna.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat 25‚ā¨ arvoisen ilmaisvedon!

Safari-ralli oli poissa MM-ohjelmasta melkein 20 vuotta, mutta palasi ohjelmaan vuonna 2021 ‚Äď ja kyseess√§ on kuljettajalle todella √§√§rimm√§inen kokemus, sill√§ paketissa on todella kasassa pit√§mist√§ rallin vaativilla erikoiskokeilla, joissa on erikoisuuksia aina juoksuhiekkaa my√∂ten.

Rovanperän viime kauden voittoa ei sovi yliarvostaa, sillä rallipätkät ovat muuttuneet täksi vuodeksi jonkun verran. Lisäksi autojen väliset erot eivät tällä hetkellä tunnu niin suurilta. Toyotalta suosikkien joukossa ovat Rovanperän lisäksi erityisesti Sebastien Ogier.

Hyundain ykköskortti on epäilemättä Thierry Neuville, ja M-Sportin toiveet lepäävät puhtaasti Ott Tänakin harteilla. Suomalaiskuskeista Esapekka Lapin menestystoiveita hieman hillitsee kokemuksen puute tästä rallista. Lisäksi miehen shakedown jäi kesken, kun autossa ilmeni sangen ikävän sivuäänen tuottava tekninen vika.

World Rally Championship

@OfficialWRC
There is drama already in the @wrcsafarirally shakedown ūüė¨

#WRC | #WRCLive | #SafariRallyKenya

Rovanperä saattaa hyötyä sateisilla reiteillä reitin avaamisesta, sillä tiet tulevat muuttumaan muille vain huonommiksi. Olosuhteiden vuoksi autot ja varsinkin renkaat tulevat olemaan kovilla. Shakedownissa kelpo jälkeä tehnyttä Ott Tänakia tekee mieli kokeilla podiumille. Tänak oli toissa vuonna tässä rallissa kolmas, eikä tempun uusiminen nyt ihan liikaa järkyttäisi.

Ensi talletuksesta 25‚ā¨ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25‚ā¨ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos j√§√§ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle T√ĄST√Ą.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25‚ā¨.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pit√§√§ voitot itsell√§si ‚úĆ

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.