ti 05.03. klo 18:30

SaiPa - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ässillä ei ole varaa hävitä, mutta edes sarjajumbolta ei ole helppoja pisteitä tarjolla!

Yksi tiistain kolmesta matsista käydään Lappeenrannassa, kun Ässät lähtee tavoittelemaan tappioputken katkaisemista ja askelta lähemmäs pian alkavia jatkopelejä. SaiPalla ei varsinaisesti panoksia ole, mutta toki vastustajan illasta halutaan tehdä mahdollisimman epämukava.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

SaiPan kausi on ollut jo todella pitkään ohi eikä jumbosijan välttäminen ole tullut kuuloonkaan pitkään aikaan, mutta silti isännille on hieman kehuja annettava. Materiaali on mitä on eikä itseluottamus varmastikaan ole ollut kovin korkealla, mutta siitä huolimatta ajoittaisia hyviä esityksiä on saatu kasaan. Kolmen pisteen suoritukset on harvassa, mutta hiljattain kotikaukalossa on nähty kahden pinnan voitot Jukureita sekä Lukkoa vastaan.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Jukurit - SaiPa | Lopputulos | 5-0

❌1-0 Batna
❌2-0 Huuhtanen
❌3-0 Nordsäter
❌4-0 Puistola
❌5-0 Huuhtanen

Jukurit, Ruusu 7+5+7=19
SaiPa, Piiroinen 16+14+11=41

đź“·: Mikko Kankainen

#SaiPa #SaiPa75 #Liiga

Ässien tilanne ei sinänsä ole vielä menetetty, sillä Sport on vain yhden pinnan edellä ja TPS sekä KooKoo neljä, mutta kaksikko on myös pelannut ottelun enemmän. Sen lisäksi patapaidat kohtaa lopuissa otteluissa Jukurit, JYPin ja Sportin, eli ohjelma ei aivan mahdoton ole. Suurin huoli on sen sijaan vieraiden vire – viimeisistä kuudesta ottelusta on irronnut vain kolme pistettä ainoan voiton tultua KalPaa vastaan varsinaisen peliajan jälkeen.

Porin Ässät

@PorinAssat
Illan tilastot tarjoaa Festum Accounting.

#Ässät #Liiga

Etu on kiistatta Ässillä, mutta Uhmapelaajat povaa vieraille astetta vaikeampaa reissua mitä markkina ja siispä lapulle napataan SaiPan yltämistä vähintään tasapeliin(+0,5). SaiPa on laittanut kapuloista Ässien rattaisiin aikaisemminkin, sillä helmikuussa pelatussa kohtaamisessa SaiPa haki Porista kaksi pistettä voittolaukausten päätteeksi. SaiPalla ei montaa korttia hihassa ole, mutta yhtälailla Ässien läpi kauden joukkuetta kannatellut alakerta on alkanut horjumaan ja hyökkäys on harvoin pystynyt paikkaamaan ongelmia.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Tasoitus – SaiPa +0,5 kertoimella 2,37.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.