Liiga la 20.11. klo 18:30

SaiPa - HIFK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? HIFK:n nelossentteri pelaa ykkösketjussa puolustajana!

SaiPa ja HIFK kohtaavat lauantai-illan viimeisessä Liiga-kamppailussa. Helsinkiläisjoukkue palasi maaottelutauolta maanantaina, kun se taipui kotonaan KooKoota vastaan. SaiPa puolestaan pelasi keskiviikkona ja torstaina häviten ensin kotonaan KalPalle ja sittemmin Pelicansille. Vierailla on melko erikoisen näköinen kokoonpano SaiPa-kamppailuun, eikä suurimpien tähtipelaajien puuttuminen voi tietää helsinkiläisille hyvää.

Silmiä saa hieraista pari kertaa, kun katsoo HIFK:n kokoonpanoa lauantain SaiPa-otteluun. Kärkiketjun vasemmaksi puolustajaksi on nimittäin löytynyt alaketjujen työmyyrä, sentterin paikkaa yleensä pelaava Petteri Wirtanen. Esimerkiksi Yohann Auvitu sekä Miro Karjalainen ovat kokonaan sivussa kokoonpanosta pitkäaikaisloukkaantuneen Joonas Lyytisen tavoin. Hyökkäyspäästä joukkueen tehokkain pelaaja Aaron Broadhurst loukkaantui maanantaisessa KooKoo-kamppailussa, eikä ole pelikunnossa SaiPan vieraana. Toinenkin tehopelaaja on sivussa, kun Olli Palola ei pelaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

HIFK:n kokoonpanoruletti on toteutunut pääasiassa olosuhteiden pakosta, mutta Ville Peltosen miehistö ei voi tästä mennä kuin enemmän sekaisin. SaiPa osoitti jo kuluvalla viikolla Pelicansia vastaan, että sen pelinopeus riittää tarvittaessa kovempiakin miehistöjä vastaan. Vaikka lappeenrantalaiset ottelun hävisivätkin 3–5-lukemin, oli joukkueen ilme todella energinen.

Vierailija on kaukana optimaalisimmista ketjukoostumuksistaan ja tehokkaiden hyökkääjien poissaolot sekä puolustajakato hämmentävät. Onhan joukkue ehtinyt kuluvalla kaudella jo lähettää esimerkiksi lupaavan puolustajan Eero Teräväisen lainalle KooKooseen. Pelivalinnaksi otetaan, että SaiPa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla (1X2).