Liiga ke 05.01. klo 17:00

SaiPa - HPK

SaiPan ja HPK:n välillä maalihanat pysyy tiukasti kiinni!

Keskiviikkona jatketaan Liigan parissa kolmen ottelun voimin. Lappeenrannassa SaiPa saa vieraaksi HPK:n. HPK on nousujohteisella tekemisellä nostanut itsensä jo varsin selväksi suosikiksi, mutta maaliodottama jää todella matalaksi ja sen myötä tuloksen voidaan odottaa myös pysyvän tasaisena. Ottelu on vahvasti kallellaan vähämaaliseen suuntaan ja siihen suuntaan myös isketään rahat.

SaiPan osalta pudotuspelijuna alkaa olemaan jo liian kaukana, sillä edelleen joukkue onnistuu alisuorittamaan tulosten suhteen. Vaikka materiaali ei toki liikaa joustovaraa tarjoa, voisi pistesaldo silti olla korkeampi. Tehojen osalta Ville Petman on edelleen ylhäisessä yksinäisyydessään 24 pisteellä. Jarno Koskirannan pitkä poissaolo on jättänyt isot saappaat täytettäväksi ja lisäksi ykkösvahti Niclas Westerholmin loukkaantuminen on lisännyt SaiPan ahdinkoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Jo pelkästään paikkojen luominen HPK:n viisikkoa vastaan tuottaa SaiPalle suuren haasteen, mutta sen lisäksi laaduton viimeistely on noussut monet kerrat ylitsepääsemättömäksi esteeksi. Ylivoima SaiPalla toimii kohtalaisesti ja se onkin yksi harvoista osa-alueista, jossa etu on isännillä. HPK:lla hyvistä tuloksista huolimatta ylivoima on ollut koko kauden osalta sarjan heikointa.

Jarno Pikkaraisen astuminen puikkoihin sai HPK:n uuteen nousuun ja siitä lähtien joukkue on ollut illasta toiseen ärsyttävä vastus kaikille joukkueille. 15 edellisen ottelun aikana HPK on kerännyt fantastiset 12 voittoa ja tappioista ainoastaan Jukurit hoiti homman yli maalin erolla. Hyökkäyspelaaminen ei ole hohdokasta, mutta rautainen viisikkopuolustus yhdessä laadukkaan maalivahtipelin kanssa pitää huolen, että usein kaksi tai kolme tehtyä maalia riittää pisteille.

Pelivalinnan osalta vähämaalisuus vetää vahvasti puoleensa. SaiPa on voittanut kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista, ensin voittolaukausten jälkeen lukemin 2-1 ja toisella kerralla vieraissa 0-3. HPK:n vahva jakso on kääntänyt voimasuhteet vieraiden suuntaan, mutta maalimäärien suhteen voidaan jälleen varautua pieniin lukemiin. Koko matsin underille tarjoillaan luonnollisesti korkeampia kertoimia, mutta 2-2 tasapelin ollessa varsin todennäköinen lopputulos, tyydytään alle 4,5 maaliin 60 minuutin puitteissa. Vähämaalisempia lähtökohtia saa hakemalla hakea!

10 euroa pelirahaa