Liiga la 22.10. klo 17:00

SaiPa - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei kahta ilman kolmatta, vai kuinka? Jatkuuko SaiPan maalitehtailu uuden valmentajan alaisuudessa?

Lauantaina valmentajan vaihdon jälkeen piristynyt SaiPa saa mahdollisuuden hakea sille harvinaista kolmatta peräkkäistä voittoa, kun vastaan asettuu Ilves. Ilveksellä on Liigassa alla kaksi peräkkäistä tappiota, joten erittäin nälkäinen ryhmä saapuu Lappeenrantaan. Molempien edellinen peli pelattiin tiistaina, joten virtaa ja vauhtia on varmasti luvassa.

SaiPa on uuden valmentajan alaisuudessa saanut heti erittäin paljon kaivattuja onnistumisia niin pisteiden, kuin myös maalinteon muodossa. Ensin kotiyleisön edessä kaatui kiven kova Kärpät ja heti perään myös JYP taipui jatkoajalla. Kahteen otteluun SaiPa on viimeistellyt yhteensä seitsemän maalia, mikä on melko iso osa koko kauden 20 maalin saldosta. Mistään ihmeparantumisesta ei ole kyse ja jatkossakin vaikeuksia on varmasti luvassa, mutta tällä hetkellä kaikki pienetkin onnistumiset otetaan varmasti ilolla vastaan.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Lämäri yläkulmaan ei poistu koskaan muodista.🤌🏻

🏒 SaiPa-JYP 40 min 3-2
🚨 Meskanen, Pospisil, Vainikainen

#SaiPa #YlpeästiKeltamusta #Liiga

Ilves käy kamppailu kärkipaikoista ja 13 ottelusta se on hävinnyt varsinaisen peliajan puitteissa ainoastaan kolme. Kahdessa edellisessä matsissa Ilves on törmännyt koko Liigan parhaimmistoon kuuluviin maalivahteihin ja muuten hyvin tulosta tehnyt hyökkäys on osunut ainoastaan kahdesti. Nälkää siis varmasti riittää ja haavojen nuolemiseen on jäänyt hyvin aikaa tiistain Lukko-tappion jäljiltä. Akut on toivon mukaan ladattu huolella, sillä Lappeenrannan vierailu aloittaa hurjan seitsemän ottelun mittaisen vieraskiertueen.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Haaste on vastaanotettu — historiallinen seitsemän ottelun vierasotteluputki alkaa lauantaina Kisapuistossa SaiPan vieraana! 🔥

Mikä vierasotteluista kiinnostaa eniten?

#Ilves #Liiga

Ottelun pelivalinnaksi poimitaan overia rohkeasti yli 5,5 maalin linjalla. SaiPa on saanut valmentajan vaihdosta virtaa ja vaikka liian korkealle ei odotuksia kannata asettaa, on onnistumiset niin joukkueena, kuin myös yksilötasolla auttanut varmasti saamaan apinan harteilta. Ilveksen tulivoima tiedetään, mutta mielenkiintoinen osa-alue on myös erikoistilanteet. Ilveksen ylivoima on sarjan tehokkain, mutta nyt sillä on vastassa alkukauden tilastollisesti vahvin alivoima. Panossuositus pidetään maltillisena, mutta Uhmapelaajien tarjouksella pääset poimimaan ilmaisvedon Galaksinolle – olisi tyhmää jättää tämä tarjous hyödyntämättä!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ SaiPa-Ilves yli 5,5 maalille voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “SaiPa-Ilves yli 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.