ke 27.10. klo 18:30

SaiPa - Ilves

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPan ja Ilveksen välille toivotaan maaleja!

Keskiviikkona Kisapuistossa SaiPa saa vieraaksi neljän ottelun voittoputkessa matkaavan Ilveksen. Ottelu on lähtökohdiltaan tasainen, kuten oli myös kaksikon edellinen kohtaaminen 9.10. jolloin SaiPa selviytyi lopulta jatkoajan jälkeen voittajana. Ilves on kerännyt neljä pistettä suuremman saaliin kaksi ottelua vähemmän pelanneena ja ennen kaikkea viimeistely on toiminut vierailla vahvemmin.

SaiPa lähtee otteluun alla kaksi voittoa HPK:sta ja JYPistä. SaiPa on pelannut maalipaikkojen valossa varsin tasaisesti viimeisimmissä otteluissa, mutta isossa kuvassa heikosti toiminut viimeistely on saanut viime aikoina mukavasti onnistumisia. Esimerkiksi kauden ensimmäiset kahdeksan ottelua tuotti varsinaisella peliajalla ainoastaan 10 osumaa, kun puolestaan viimeisissä kahdeksassa ottelussa verkko on heilunut 24 kertaa. Osa syynä tässä on tottakai ollut myös vastustajien tason vaihtelu ja esimerkiksi JYPiä vastaan SaiPa teki kahdessa ottelussa 10 maalia. Jarno Koskiranta on edelleen sivussa, mutta hyökkäyksen uusista hankinnoista Sergei Monakhov pelasi ensimmäisen ottelunsa viime lauantaina ja Nick Halloran keräsi 0+2 HPK:ta ja JYPiä vastaan. Maalivahtipeli on ollut Niclas Westerholmin johdolla hyvässä kunnossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves puolestaan käänsi neljän ottelun tappioputken saman mittaiseksi voittoputkeksi. Kahdessa viime ottelussa on kaatunut hyvän pelillisen tason omaavat HIFK ja KalPa. Joukkueen tulivoima on ollut kovalla tasolla tällä kaudella, mutta Eemeli Suomen poissaolosta on laskettava miinusta vieraille. Ilveksen viimeistely on toiminut erittäin hyvin eikä maalivahtiosastossakaan ole valittamista, vaikka Marek Langhamer on loukkaantumisen vuoksi vielä useamman viikon sivussa. Laadukkaista yksilöistä johtuen Ilves pystyy voittamaan myös otteluita joissa se ei välttämättä pelitilanteita hallitse.

Viikon ensimmäinen ottelu ja virtaa varmasti tankki täynnä, joten himmailemaan tuskin kumpikaan joukkue lähtee. Tasaiset lähtökohdat, mutta pieni ennakkosuosikin asema voidaan antaa kotijoukkueelle. Ilvekseltä maalinteko luonnistuu Suomen poissaolosta huolimatta ja myös SaiPa on alkanut saamaan maalinteon osalta juonen päästä kiinni. Mitään kymmenen maalin iltaa tuskin nähdään, mutta laadukkaita paikkoja varmasti aukeaa kumpaankin päätyyn. Nykyisillä kertoimilla päästään ostamaan pieni siivu overia 5,0 linjalla (60min). Panos siis palautuu maalimäärän jäädessä tasan viiteen.