Liiga pe 18.03. klo 18:30

SaiPa - Jukurit

SaiPa metsästää kolmatta peräkkäistä voittoa – sitä tuskin tulee, mutta helpolla Jukurit ei pisteitä matkaan saa!

SaiPa lähtee metsästämään sille harvinaista kolmatta peräkkäistä voittoa, kun vieraaksi saapuu Jukurit. Tasoero on selvä ja sarjassa kolmantena oleva Jukurit on ollut SaiPalle piinaava vastustaja kuluneella kaudella. SaiPan alakerta on pahimmillaan pahasti pyörryksissä, mutta suuret maalimäärät on hieman tullut alaspäin viime aikoina. Jukurit voi hyvinkin olla puolivaloilla jäällä, sillä lauantain selvästi kovempi matsi on varmasti jo mielessä.

SaiPa on vihdoin saanut hieman ryhtiä alakertaan, joka oli varsinkin vähän aikaa sitten aivan järkyttävässä kunnossa ja vastustajat paineli neljää tai viittä maalia ottelua kohden. Viikko takaperin Jukureita vastaan tuli tappio lukemin 0-2, mutta sen jälkeen KooKoo ja Sport kaatui kotona – molemmissa otteluissa omiin meni vain yksi maali. Pari voittoa on varmasti antanut virtaa muuten synkän kauden lopulla ja ilman isoja virheitä omassa päässä, voi Jukurit todellakin joutua taistelemaan voitosta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Jukureiden kausi on jo nyt menestys eikä joukkue näytä hidastuvan. Neljän ottelun voittoputki tuli päätökseen TPS:ää vastaan, mutta pelillinen ilme on hyvä. Hyökkäyspäässä Petrus Palmu johtaa joukkoja ja alakerta on Oskari Salmisen johdolla ollut rautaa. Viimeisissä 15 matsissa Jukureiden verkkoa on heilutettu vain 27 kertaa. Lauantaina Jukurit kohtaa HIFK:n ja kyseinen matsi on varmasti jo mietinnässä. Se voi tietää esimerkiksi Salmiselle huilivuoroa, sillä SaiPan hyökkäyspeli pitäisi saada tyrehdytettyä ihan vaan viisikkopuolustuksen turvin.

Peli-ideaksi valikoituu vähämaalisuus (alle 5,5 maalia). Tasoero on suuri, mutta ei SaiPaa voi täysin ulos laskea. Se laittoi edellisessä kohtaamisessa Jukurit yllättävänkin tiukille, vaikka ei mikkeliläisillä lopulta hätää ollut. Jukurit haluaa varmasti kerätä pisteet mahdollisimman pienellä vaivalla ja olla jo valmiina lauantain koitokseen. Päästä päätyyn tuskin siis mennään ja maali-iloittelu voi jäädä haaveeksi.

10 euroa pelirahaa