Liiga pe 03.12. klo 18:30

SaiPa - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPa ja Jukurit matkaa eri suuntiin – vierailla loistava sauma napata voitto viikonlopun ensimmäisestä taistosta!

SaiPa ja Jukurit kohtaavat loppuviikosta kahdesti ja perjantain mittelö käydään Lappeenrannassa. SaiPalla meno on ollut tasaisen heikkoa kyntämistä tulosten suhteen, kun Jukurit puolestaan on viime aikoina ollut sarjan parhaimmistoa. Jukurit on kiilannut SaiPan ohi rankingeissa jo sen verran vahvasti, että se on myös vieraissa suosikkina.

SaiPa on valahtanut sijalle 13. ja tällä hetkellä Pekka Virran miehistö ei tahdo saada tulosta aikaiseksi, ei sitten millään. Kausi lähestyy puolta väliä ja jos sama meno jatkuu, alkaa kympin sakin perävalot kadota näkyvistä. Viimeisistä 12 ottelusta SaiPa on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi. Materiaali toki on rajallinen, mutta ongelmaksi on muodostunut se, että edes hyvät esitykset ei ole millään tavalla tae hyvistä tuloksista. Se nähtiin esimerkiksi kahdessa edellisessä matsissa Pelicansia vastaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

SaiPan ongelmat jatkuu myös kokoonpanojen puolella, sillä suurta vastuuta kantanut Niclas Westerholm on sivussa. Korvaajaksi saapui kokenut Jaroslav Janus, jonka tasosta parempi kuvaa selvinnee muutaman matsin jälkeen.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
32-vuotias Slovakkimaalivahti Jaroslav Janus paikkaa loukkaantumisen vuoksi kaventunutta SaiPan maalivahtiosastoa. Sopimus on voimassa tammikuun 2022 loppuun, mutta SaiPalla on mahdollisuus jatkaa sopimusta kauden loppuun asti.

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #Liiga

Jukurit puolestaan on jatkanut kovaa nousua sarjataulukossa ja tulosta syntyy illasta toiseen. Viimeisen kymmenen matsin otannalla ainoastaan HPK on kerännyt enemmän pisteitä. Mukaan mahtuu useampi kova päänahka ja muun muassa KalPa kaatui jälleen kahdesti viime viikonlopun otteluissa. Olli Jokinen on saanut palaset loksahtamaan kohdilleen eikä voitoista tarvitse enää haaveilla ainoastaan hyvien yksilösuoritusten varjolla.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
📽: "Kaikki on iloisella ilmeellä"

Jukurit-kapteeni Petrus Palmu ennakoi viikonlopun otteluita.

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

Jukurit on jättänyt SaiPan taakseen ja tällä menolla ero sen kuin kasvaa. Betsit lähtee vieraiden suuntaan ja 2,45 kertoimet suoralle voitolle (60min) maistuu mukavasti. Sen lisäksi kokeillaan kepillä jäätä ja isketään yhden yksikön verran vähintään kahden maalin voitolle.