la 09.12. klo 17:00

SaiPa - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPa pääsee kotiyleisön eteen, mutta poistuuko Jukurit jälleen voittajana?

Lauantaina on luvassa revanssi SaiPan ja Jukureiden välillä. Kaksikko kohtasi perjantaina Mikkelissä ja nyt kamppeet siirretään Lappeenrantaan, jossa Jukurit metsästää kolmatta peräkkäistä voittoa. Kotiedusta täytyy pientä plussaa SaiPalle antaa, mutta siitäkin huolimatta se lähtee matsiin suurena altavastaajana.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

SaiPan kohdalla on voitu läpi kauden puhua sarjan huonoimmasta joukkueesta eikä siihen näyttäisi olevan tulossa hetkeen muutosta. Tällä hetkellä SaiPan otteet on pitkälti maalivahti Henri Kiviahon tasosta kiinni, sillä kentältä ei liialti apuja tule. Kiviaho nähtiin maalilla perjantaina ja ei ole täysin mahdoton idea että hänet nähtäisiin taas tolppien välissä. Ei Kiviaho varsinainen sateentekijä ole, mutta kakkosvahti Kari Piiroinen on muun joukkueen tavoin tarjonnut melko heikkoja lukemia.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
WINNER WINNER CHICKEN DINNER

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
‼️ JUKURIT VOITTAA JATKOAJALLA ‼️

🚨 HUUHT HUUHT!

#Jukurit 3-2 SaiPa // 63'

Lauantaihin lähdettäessä Jukurit löytyy sarjasta kuudennelta sijalta. Vieraat on pystynyt pelaamaan ajoittain erittäinkin laadukasta lätkää, mutta niin suoritusten, kuin myös tulosten valossa otteet on heitellyt runsaasti. Oma pääty on ollut ehdottomasti positiivinen yllätys tällä kaudella ja toistaiseksi vain Ässät ja Tappara on päästänyt Jukureita vähemmän maaleja. Yksilötasolla katseet on syytä pitää Konsta Heleniuksen otteissa – nuori lupaus löytyy sisäisen pistepörssin toiselta sijalta tehoin 8+12.

SaiPa onnistui perjantaina raapimaan yhden pisteen, mutta peli oli kuitenkin Jukureilla odotetusti hallussa ja esimerkiksi laukaukset kirjattiin Jukureiden hyväksi 41-21. Uhmapelaajat ei odota SaiPalle yhtään sen helpompaa iltaa kotiluolassa ja vedot lähdetään hakemaan Jukureiden kautta -1,5 maalin tasoituksen muodossa. Vieraat on kokonaisvaltaisesti laadukkaampi joukkue ja hyvänä iltana se pystyy iskemään todella rumat lukemat taululle SaiPan tasoista jengiä vastaan.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.